Ο Τόρο δώρισε την φανέλα με την οποία πέτυχε το 10ο γκολ του με την Εθνική για να βοηθήσει τον μικρό Παναγιώτη

 

Για κάτι παραπάνω από ένα 24ωρο μπορεί ακόμα όποιος θέλει να διεκδικεί στο charity idols την φανέλα του αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας Βασίλη Τοροσίδη, την οποία φόρεσε την περασμένη Τρίτη στον αγώνα της Ελλάδας με το Γιβραλτάρ.

Ως γνωστόν ο Τόρο σε αυτό το ματς πέτυχε το πρώτο γκολ της Εθνικής, έβγαλε την ασίστ για το τρίτο, αναδείχθηκε σε MVP της αναμέτρησης και γενικά οδήγησε την Ελλάδα στα μπαράζ για την πρόκριση στα τελικά της Ρωσίας.

Ο Τόρο λοιπόν θα ήθελε αυτήν την φανέλα να την κρατήσει για τον ίδιο, καθώς άλλωστε αυτό το ματς ήταν σημαδιακό, δεδομένου ότι πέτυχε το 10ο γκολ του με την Εθνική Ομάδα. Παρόλα αυτά την δώρισε για ιερό σκοπό.

Ο αρχηγός της Εθνικής ή αν θέλετε ο Βασίλης από τον Πετεινό Ξάνθης, όπως τον ξέρουμε εμείς στην Θράκη, στέκεται δίπλα στην μεγάλη μάχη του δεκάχρονου Παναγιώτη Τσάκαλου και της οικογένειας του, που διαγνώστηκε με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία.

Ο μικρός νοσηλεύεται από τον Ιανουάριο στην Αθήνα και έτσι τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την πώληση της φανέλας, θα διατεθούν στην οικογένεια του μικρού Παναγιώτη ώστε να μεταβεί στο εξωτερικό και να μπορέσει να ξεπεράσει το σοβαρότατο πρόβλημα υγείας.

Μέχρι στιγμής η φανέλα έχει πιάσει 260 ευρώ ως υψηλότερη προσφορά αλλά η ηλεκτρονική δημοπρασία μένει ανοιχτή μέχρι τις 22:25 το βράδυ της Δευτέρας (26/10). Όσοι πιστοί, σπεύσατε… κάνοντας κλικ ΕΔΩ.