LIVE η Β’ και Γ’ Εθνική: Ασπίδα Ξάνθης – Φάρσαλα, Κένταυρος Καλλικράτειας – ΓΑΣ Κομοτηνη και ΑΕ Κομοτηνής – Αίας Ευόσμου

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα Ασπίδα Ξάνθης – Φάρσαλα για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής και στους αγώνες  Κένταυρός Καλλικράτειας – ΓΑΣ Κομοτηνή και ΑΕ Κομοτηνής – Αίας Ευόσμου για τη «πρεμιέρα» του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Μπάσκετ Ανδρών.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση τις επόμενες ώρες θα ενημερωθείτε για την εξέλιξη και στα τρία παιχνίδια των ομάδων της Θράκης στα πρωταθλήματα στα οποία αγωνίζονται.

Ώρα 16:35 Πρεμιέρα για τον ΓΑΣ Κομοτηνή στο φετινό πρωτάθλημα που έχει ταξιδέψει στη Χαλκιδική για να αντιμετωπίσει τον Κένταυρο Καλλικράτειας, με σκοπό τη νίκη.

Ώρα 16:40 Πρεμιέρα βέβαια στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνική κάνει και η ΑΕ Κομοτηνής, που υποδέχεται τον Αίαντα Ευόσμου με στόχο φυσικά να ξεκινήσει με το δεξί τις φετινές τις υποχρεώσεις.

Ωρα 16:50  Σε αυτήν την αγωνιστική η Ασπίδα αντιμετωπίζει τα Φάρσαλα στο πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι για φέτος, σε μια αναμέτρηση που ξεκινά σε λιγότερα από επτά λεπτά, όπως και οι υπόλοιπες της αγωνιστικής.

Ωρα 16:55  Θυμίζουμε τα ματς αυτής της αγωνιστικής στη Β’ Εθνική: Ελίμεια-Χαρίλαος Τρικούπης, Τιτάνες Παλαμά-Χαλκηδόνα, Καβάλα-Στρατώνι, Ασπίδα Ξάνθης-Φάρσαλα, Αγρίνιο-Ίκαροι Σερρών, Ανατόλια-Ερμής Λαγκαδά, Γέφυρα-Μαχητές Δόξας Πεύκων.

Ώρα 16:57 Η αρχική πεντάδα για την Ασπίδα Ξάνθης: Παπαδάκης, Γρούδος, Τσιώγκας, Κουτσογιάννης, Γκέλιος

Ώρα 16:59 Η αρχική πεντάδα για τον ΓΣ Φαρσάλων: Νικολόπουλος, Σαββίδης, Αναγνωστόπουλος Χ., Αναγνωστόπουλος Γ., Σιολόγκας.

Ώρα 17:00 Ξεκίνησε το παιχνίδι στο παλατάκι του Ευμοίρου Ξάνθης!

Ώρα 17:05  Αξίζει να σας αναφέρουμε ότι χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η Σχολή Οδήγών «Ραφτόπουλος», το οποίο βρίσκεται στην Ξάνθη από το 1965 και παρέχει την πιο εξειδικευμένη εκπαίδευση στους υποψήφιους οδηγούς. Παρέχει επίσης όλες τις υπηρεσίες για την έκδοση διπλώματος αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας ΑΜ Α1 Α2 Α, φορτηγού και λεωφορείου (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 17:08 Ακριβώς 6 λεπτά πριν το τέλος της πρώτης περιόδου τα Φάρσαλα προηγούνται με 6-8.

Ώρα 17:14 Κοντά μας, ανάμεσα στους χορηγούς της μετάδοσης, είναι και τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης». Λειτουργούν στην πόλη της Ξάνθης από το 2000 και δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας. Ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ατόμων και απευθύνονται σε αυτή με κύριο μέλημα την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση τους, ενώ διαθέτει και online κατάστημα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 17:18 Τέλος πρώτου δεκαλέπτου. Αποτέλεσμα πρώτης περιόδου: Ασπίδα Ξάνθης – ΓΣ Φαρσάλων 14 – 16

Ωρα 17:23 Επίσης χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός για όλες τις εποχές, 11 χιλιόμετρα μόνο από τον Βόλο. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 17:28 Ακόμα, χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 17:35  Για να ολοκληρώσουμε με τους χορηγούς, χορηγός της μετάδοσης είναι «Λεχούδης Τεχνικά Έργα», η οποία είναι μια δυναμική επιχείρηση τόσο στον κατασκευαστικό τομέα όσο και στην παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης εγκαταστάσεων και από το 1977 προσφέρει τις υπηρεσίες της και αποτελεί συνέχεια οικογενειακής επιχείρησης. Δραστηριοποιείτε στον χώρο τον ιδιωτικών και δημοσιών τεχνικών έργων (εντός Ελλάδος αλλά και στην Βουλγαρία) και εφαρμόζει σύγχρονες τεχνικές και υποστηρίζει το έργο χρησιμοποιώντας δικά της συνεργεία. Διαθέτει ιδιόκτητο στόλο μηχανημάτων. Η επιχείρηση εφαρμόζει πρόγραμμα ποιότητας κατασκευής δημοσιών και ιδιωτικών έργων με πιστοποίηση ISO 9001:2008 και ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2004 από αναγνωρισμένο διεθνή οργανισμό(κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 17:44 Τέλος πρώτου μέρους με τους φιλοξενούμενους να έχουν αποκτήσει μια διαφορά 9 πόντων. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Ασπίδα Ξάνθης – ΓΣ Φαρσάλων 26 -35

Ωρα 17:50  Ξεκινούν σε δέκα λεπτά και τα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής.

Ώρα 17:56 Θυμίζουμε και πάλι  ότι χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η Σχολή Οδήγών «Ραφτόπουλος», το οποίο βρίσκεται στην Ξάνθη από το 1965 και παρέχει την πιο εξειδικευμένη εκπαίδευση στους υποψήφιους οδηγούς. Παρέχει επίσης όλες τις υπηρεσίες για την έκδοση διπλώματος αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας ΑΜ Α1 Α2 Α, φορτηγού και λεωφορείου (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 17:59 Κοντά μας, ανάμεσα στους χορηγούς της μετάδοσης, είναι και τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης». Λειτουργούν στην πόλη της Ξάνθης από το 2000 και δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας. Ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ατόμων και απευθύνονται σε αυτή με κύριο μέλημα την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση τους, ενώ διαθέτει και online κατάστημα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 18:02 Έχει ξεκινήσει το τρίτο δεκάλεπτο στο Παλατάκι. Ξεκίνησαν και τα παιχνίδια ΓΑΣ Κομοτηνή και ΑΕ Κομοτηνής για τη Γ’ Εθνική.

Ώρα 18:06 Χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός για όλες τις εποχές, 11 χιλιόμετρα μόνο από τον Βόλο. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 18:10 Ακόμα, χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 18:11 Σοβαρός τραυματισμός του Βάκρινου, που μπήκε μόλις πριν ένα λεπτό στο παιχνίδια και μόλις πέρασε εκτός με έναν πιθανώς σοβαρό τραυματισμό.

Ώρα 18:16 Για να ολοκληρώσουμε με τους χορηγούς, χορηγός της μετάδοσης είναι «Λεχούδης Τεχνικά Έργα», η οποία είναι μια δυναμική επιχείρηση τόσο στον κατασκευαστικό τομέα όσο και στην παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης εγκαταστάσεων και από το 1977 προσφέρει τις υπηρεσίες της και αποτελεί συνέχεια οικογενειακής επιχείρησης. Δραστηριοποιείτε στον χώρο τον ιδιωτικών και δημοσιών τεχνικών έργων (εντός Ελλάδος αλλά και στην Βουλγαρία) και εφαρμόζει σύγχρονες τεχνικές και υποστηρίζει το έργο χρησιμοποιώντας δικά της συνεργεία. Διαθέτει ιδιόκτητο στόλο μηχανημάτων. Η επιχείρηση εφαρμόζει πρόγραμμα ποιότητας κατασκευής δημοσιών και ιδιωτικών έργων με πιστοποίηση ISO 9001:2008 και ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2004 από αναγνωρισμένο διεθνή οργανισμό(κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 18:18 Περίπου 4 λεπτά πριν το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου 13-18 χάνει η ΑΕ Κομοτηνής.

Ώρα 18:19 Τέλος τρίτου δεκαλέπτου στο Εύμοιρο, με τους φιλοξενούμενους να διατηρούν τη διαφορά τους. Αποτέλεσμα πρώτης περιόδου: Ασπίδα Ξάνθης – ΓΣ Φαρσάλων 47-58

Ώρα 18:29 Τέλος πρώτου δεκαλέπτου στη Κομοτηνή. Αποτέλεσμα πρώτης περιόδου: ΑΕ Κομοτηνής – Αίας Ευόσμου 19 – 28.

Ωρα 18:35 Λογικά στο δεύτερο δεκάλεπτο θα βρισκόμαστε και στην αναμέτρηση του ΓΑΣ Κομοτηνή αλλά δεν έχουμε δυστυχώς ενημέρωση για την εξέλιξη σε αυτό το ματς.

Ώρα 18:48 Τέλος του αγώνα με τρομερή ανατροπή για την Ασπίδα! Τελικό Αποτέλεσμα: Ασπίδα Ξάνθης – ΓΣ Φαρσάλων 71-67!

Ώρα 18:57 Τέλος δεύτερης περιόδου και στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: ΑΕ Κομοτηνής – Αίας Ευόσμου 38-43

Ώρα 18:57 Τέλος δεύτερης περιόδου και στη Χαλκιδική. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Κένταυρος Καλλικράτειας – ΓΑΣ Κομοτηνή 27-47

Ώρα 19:02 Αξίζει να σας αναφέρουμε ότι χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η Σχολή Οδήγών «Ραφτόπουλος», το οποίο βρίσκεται στην Ξάνθη από το 1965 και παρέχει την πιο εξειδικευμένη εκπαίδευση στους υποψήφιους οδηγούς. Παρέχει επίσης όλες τις υπηρεσίες για την έκδοση διπλώματος αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας ΑΜ Α1 Α2 Α, φορτηγού και λεωφορείου (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 19:07 Κοντά μας, ανάμεσα στους χορηγούς της μετάδοσης, είναι και τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης». Λειτουργούν στην πόλη της Ξάνθης από το 2000 και δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας. Ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ατόμων και απευθύνονται σε αυτή με κύριο μέλημα την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση τους, ενώ διαθέτει και online κατάστημα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 19:12 Επίσης χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός για όλες τις εποχές, 11 χιλιόμετρα μόνο από τον Βόλο. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 19:15 Ξεκίνησαν οι τρίτες περίοδοι στα παιχνίδια ΓΑΣ και ΑΕ Κομοτηνής!

Ώρα 19:22 Ακόμα, χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 19:28 Για να ολοκληρώσουμε με τους χορηγούς, χορηγός της μετάδοσης είναι «Λεχούδης Τεχνικά Έργα», η οποία είναι μια δυναμική επιχείρηση τόσο στον κατασκευαστικό τομέα όσο και στην παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης εγκαταστάσεων και από το 1977 προσφέρει τις υπηρεσίες της και αποτελεί συνέχεια οικογενειακής επιχείρησης. Δραστηριοποιείτε στον χώρο τον ιδιωτικών και δημοσιών τεχνικών έργων (εντός Ελλάδος αλλά και στην Βουλγαρία) και εφαρμόζει σύγχρονες τεχνικές και υποστηρίζει το έργο χρησιμοποιώντας δικά της συνεργεία. Διαθέτει ιδιόκτητο στόλο μηχανημάτων. Η επιχείρηση εφαρμόζει πρόγραμμα ποιότητας κατασκευής δημοσιών και ιδιωτικών έργων με πιστοποίηση ISO 9001:2008 και ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2004 από αναγνωρισμένο διεθνή οργανισμό(κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 19:31  Ρεπορτάζ από την τρομερή ανατροπή στο τέλος και τη μεγάλη νίκη της Ασπίδας Ξάνθης με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 19:35 Τέλος τρίτης περιόδου στην Κομοτηνή, με την ΑΕΚ να έχει ανατρέψει το σκορ! Αποτέλεσμα τρίτης περιόδου: ΑΕ Κομοτηνής – Αίας Ευόσμου 56-49.

Ώρα 19:42 Περίπου ενάμιση λεπτό πριν το τέλος του αγώνα στην Χαλκιδικήο ΓΑΣ προηγείται του Κένταυρου με 57-71!

Ώρα 19:45 Τέλος του αγώνα στη Καλλικράτεια, με τον ΓΑΣ να πανηγυρίζει την πρώτη του νίκη! Τελικό αποτέλεσμα: Κένταυρος Καλλικράτειας – ΓΑΣ Κομοτηνή 59-73.

Ώρα 20:02 Με καλάθη του Δοξάκη μπροστά ο Αίας Ευόσμου στην Κομοτηνή, 4 δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

Ώρα 20:05 Απίστευτη νίκη για την ΑΕ Κομοτηνής με buzzer beater του Γιώργου Κουτσοβασίλη η ομάδα τη Ροδόπης ξεκινά με το δεξί το πρωτάθλημα. Τελικό αποτέλεσμα: ΑΕ Κομοτηνής – Αίας Ευόσμου 66-65!

Ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε την live μετάδοση, ευχαριστούμε και τους χορηγούς μας. Μείνετε μαζί μας, ακολουθεί πλούσιο ρεπορτάζ και φυσικά τα άλλα αποτελέσματα της πρεμιέρας…