Α2 Γυναικών: Ήττα ελέω… απουσιών στην πρεμιέρα της Ασπίδας Ξάνθης στη Λάρισα

 

Πρεμιέρα είχαμε αυτή την εβδομάδα και στην Α2 Γυναικών, όπου συμμετέχουν και οι Γυναίκες της Ασπίδας Ξάνθης οι οποίες δεν κατάφεραν να ξεκινήσουν τις φετινές τους υποχρεώσεις με το δεξί, αφού ηττήθηκαν στη Λάρισα επί της Ολύμπιας.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Νεδήμ Καρά Αχμέτ ταξίδεψε στη Λάρισα χωρίς τη βοήθεια δύο σημαντικών γραναζιών της, λόγω προσωπικών υποχρεώσεων των αθλητριών, και αν και το πάλεψε τελικά γνώρισε την ήττα με 61-45, όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του ο Χρήστος Παπαεμμανουήλ και η Ξάνθη-Sport.

Αποτέλεσμα που αν μη τι άλλο δεν είναι πολύ αρνητικό, δεδομένων των απουσιών της Ξανθιώτικης ομάδας, αλλά και του γεγονότος πως η Ολύμπια Λάρισας είναι μια ομάδα που κατά τα φαινόμενα φέτος στοχεύει στην άνοδο.

Τα δεκάλεπτα: 13-10, 33-18 (ημίχρονο), 46-31, 61-45 (τελικό αποτέλεσμα)

ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: Μιχαηλίδου, Δολαψάκη, Σολωμού 6, Σουλιώτη 6, Ντριστέλα 2, Παπαστεργίου 5(1), Λιάσκου 2, Σκαρλή 4, Μαγδαλιανίδου, Κουτσουνούρη 19(3), Μπενέκη 11, Κουζάλη 6(1).

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ: Τσακίρη 4, Βασιλειάδου, Παπαχρυσοβέργη, Σακουλάκη 9(1), Καρακώστα 6, Σιγιώργη 10, Βαρελίδη 5, Σουλιώτη 11(1), Καραλίδου Β.