Γ’ Εθνική: Μάχη για την απόκτηση του Χρήστου Γιαννακιτζίδη που αποχαιρέτησε την Δόξα Προσκυνητών

 

Μόλις 2 μήνες κράτησε η δεύτερη θητεία του Χρήστου Γιαννακιτζίδη στην Δόξα Προσκυνητών αφού οι δυο πλευρές αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, αν και ο νεαρός μεσοεπιθετικός ήταν βασικός στα πλάνα του προπονητή του Νίκου Μπαχαρίδη.

Ο  «Γιαννα» όπως τον αποκαλούν πρόλαβε και αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και στα δυο παιχνίδια πρωταθλήματος όπως και σε παιχνίδια κυπέλλου, ωστόσο δεν αγωνίστηκε αν και ήταν στην αποστολή στο παιχνίδι της Δόξας Προσκυνητών με την Ελπίδα Σαπών που έληξε 2-2.

Τα σενάρια πολλά με την Δόξα Γρατινής, τον ΠΑΟΚ Κοσμίου, τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου και ομάδες της Θεσσαλονλικης να τον θέλουν την περίοδο του καλοκαιριού, ωστόσο πιθανότατα ο φυσιοθεραπευτής πλέον Χρήστος Γιαννακιτζίδης θα παραμείνει στην Ροδόπη και λόγω υποχρεώσεων θα συνεχίσει στην ΕΠΣ Θράκης. Τώρα με ποιό από τα φιλαράκια του Αντωνιάδη στην Γρατινή και τον “διόσκουρο” Βιόπουλο θα είναι ξανά συμπαίκτης θα φανεί προσεχώς.

Ο 23χρονος (γεννημένος 4.7.94), ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες των Ουζουνίδη-Γκουτσίδη, και στην συνέχεια βρέθηκε στις ακαδημίες του Πανθρακικού, και μετα στα Κ17 και Κ20 του Άρη, όπου ξεχώρισε από τον προπονητή τότε του Άρη Σάκη Τσιώλη. Κατόπιν ακολούθησε ο Έβρος Σουφλίου, ο Απόλλων Καλαμαριάς, οι Προσκυνητές και ο Ίασμος.

Πέρυσι ο «Γιαννα» πέτυχε 3 γκολ στην Γ’ Εθνική με τους Προσκυνητές και 7 στον Ίασμο στην μισή σεζόν που αγωνίστηκε  και ήταν μέλος της καλύτερης εντεκάδας στην ψηφοφορία του ThrakiSportS, ενώ ήταν μέλος της «χρυσής» μικτή ομάδα της ΕΠΣ Θράκης που το 2009 κατέκτησε το τρόπαιο με προπονητή τον Κώστα Γενενετζή.