ΕΠΣ Θράκης: Ντέρμπι με τέσσερα τέρματα και ανοιχτούς λογαριασμούς για το κύπελλο ανάμεσα σε Προσκυνητές και Ελπίδα Σαπών

 

Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με τέσσερα τέρματα έγινε στο γήπεδο Προσκυνητών με την γηπεδούχο Δόξα να υποδέχεται την δυνατή Ελπίδα Σαπών με τους δυο αντιπάλους να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Η Δόξα Προσκυνητών παρουσιάστηκε με αρκετές αλλαγές στην βασική εντεκάδα αφού ο Νίκος Μπαχαρίδης ξεκούρασε τους βασικούς του ενοψει του παιχνιδιού του πρωταθλήματος με τον Άρη Αβάτου για την 3η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Από την άλλη ο Βασίλης Χαριτόπολος κατέβασε την Ελπίδα Σαπών με κανονική σύνθεση παρόλο που η ομάδα δίνει ντερμπι στον Ίασμο με τον δυνατό Μέγα Αλέξανδρο, αφού με ήττα θα αποχαιρετούσε πρόωρα την διοργάνωση του κυπέλλου.

Η Ελπίδα Σαπών προηγήθηκε στο 25′ 0-1 με απ’ ευθείας φάουλ του Νεαζή Αλή παγώνοντας τους περίπου 50 θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο Προσκυνητών. Ο Γιαννιώτης όμως Σιχλοιμιρης στο 41΄ισοφάρισε σε 1-1 με πλασέ στην επαναφορά μετά απο χαμένο πέναλτι του ιδίου και την απέκρουση του Ποιμενίδη.

Στο δεύτερο μέρος και στο 60′ πάλι ο Νεαζή Αλή μετά από όμορφη ασίστ του Ερκαν έκανε το 1-2, αλλά ο Βάσκος που μπήκε αλλαγή στο δευτερο μέρος έδειξε οτι ρίσκει τον παλιό εαυτό του και μετά το γκολ στον Ξηροπόταμο μετά από κάθετη μπαλιά του Χακάν έκανε το τελικό 2-2. Πλέον τα πάντα στον Δ’ Όμιλο θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική όπου οι Προσκυνητές θέλουν ισοπαλία η νίκη με την Μεσσούνη για να περάσουν στην επόμενη φάση, ενώ η Ελπίδα θα αγωνιστεί με το αδιάφορο Φανάρι και θέλει νίκη με τολάχιστον 3 τερματα διαφορά για να σφραγίσουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ (Μπαχαρίδης): Νικολίτσας, Ηλ. Ξενοδοχιδης (45 Πατούλιας), Ζουμπιάδης, Καραγιαννίδης, Περσίδης, Χακαν, Δραγανιδης (45 Τριχας), Γ. Ξενοδοχίδης (45′ Βάσκος), Γαβριήλ (75 Κρεμμύδας), Ζήνωνος, Σιχλοιμίρης

ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΠΩΝ (Χαριτόπουλος): Ποιμενίδης, Φιλιππόπουλος, Μπαμπουρης (70′ Βαϊόπουλος), Πασάς, Παπαδοπουλος, Αθ. Καραθανάσης, Αλη Νεαζη (85′ Γεωργοσούλης), Κασιωτης (80′ Καλατζης), Αμετ Ερκαν, Πάλι (75 Κουδούνης), Σωμαράκης.