Παρουσία Πατσουρίδη και Λαγωνίδη ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 2ο τουρνουά Πατίδη-Λαμπούδη (+photos)

 

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο τουρνουά Πατιδη-Λαμπουδη, που διοργάνωσε το περασμένο Σαββατοκύριακο η Ακαδημία του ΠΑΟΚ Ισαακίου στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας αλλά και στο γήπεδο του Oρφέα Σοφικού.

Το παρόν εκτός της διοίκησης και σύσσωμου του τεχνικού επιτελείου του ΠΑΟΚ Ισαακίου με επικεφαλής την πρόεδρο Ελισάβετ Σγούρου και τον τεχνικό διευθυντή Ζόραν Στοϊνοβιτς,  έδωσε ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης και ο παλαίμαχος της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ Κώστας Λαγωνίδης ως εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και εκπρόσωποι της ΕΠΣ Έβρου.

Στο τουρνουά συμμετείχαν πάνω από 600 παιδιά με τους συνοδούς από τις ακαδημίες των ΠΑΟΚ, Πανσερραϊκού, ΠΑΟΚ Κομοτηνής, Ορφέα Δικαίων, Ηρακλή Σαγήνης, Νέστου Χρυσούπολης, Ολυμπιακού Αλεξανδρούπολης και φυσικά του διοργανωτή ΠΑΟΚ Ισαακίου. Σημαντική βοήθεια στην καλύψη των αγώνων έδωσε και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός του τοπικού τμήματος Διδυμοτείχου.

Ο τεχνικός διευθυντής και πρωην προπονητής των ακαδημιών του Πανθρακικού Ζόραν Στοίνοβιτς ευχαρίστησε τον Κώστα Λαγωνίδη και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ που βοήθησε με την τεχνογνωσία του στην τέλεση του παιδικού αυτού τουρνουά που πλέον τείνει να γίνει θεσμός, ενώ ευχαρίστησε και τον Δήμαρχο Διδυμοτείχου Παρασκευά Πατσουρίδη που πάντοτε είναι δίπλα στις ακαδημίες της περιοχής και φυσικά σε αυτήν του ΠΑΟΚ Ισαακίου. Επιπλέον ανέφερε πλέον πως το ποδοσφαιρικό μέλλον της περιοχής και με την άνοδο στην Γ’ Εθνική της ΑΕ Διδυμοτείχου προβλέπεται λαμπρό αφού νέα παιδιά θα στελεχώνουν τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες της περιοχής με αποτέλεσμα τα ταλέντα του έβρου να στελεχώνουν σταδιακά ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών.