ΕΠΣ Έβρου: Παράπονα, ένταση και γκολ στις καθυστερήσεις σημάδεψαν τον αγώνα του Εθνικού με τις Καστανιές

 

Σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι στο “Φώτης Κοσμάς” στην Αλεξανδρούπολη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Έβρου που κρίθηκε στο φινάλε Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Άρδας Καστανεών αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο στο πρώτο μέρος με τον Άρδα και τον Ντινούδη αφού κράτησε το μηδέν σε ευκαιρίες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης χτύπησε στο 41′ και προηγήθηκε 0-1 με προβολή του Τζαφερίδη και αδράνεια των γηπεδούχων.

Στο δέυτερο μέρος ο Εθνικός πίεσε ακόμα περισσότερο αρχικά έχασε στο 47΄μεγαλη ευκαιρία με τον Καρακασίδη, αλλά ο Ντινούδης έδιωξε σε κόρνερ, όπως και στο 52′ έδωσε παρών και στο πλασέ του Γκαϊδατζή. Με μαζική άμυνα ο Άρδας κρατούσε το υπερ του 0-1 και με τον Εθνικο να χάνει νέες ευκαιρίες με τον Πουλουκτσή στο 70′ που σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Ντινούδη, λίγο αργότερα σε σέντρα σουτ του Δορουγιδένη και στο 84΄οταν ο Παγωνίδης έδιωξε πάνω στην γραμμή την κεφαλιά του Καρακασίδη.

Λίγο πριν φινάλε αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γουγουλιάς από τον διαιτητή Στρατούδη που κράτησε παραπάνω καθυστερήσεις ξεσηκώνοντας τις διαμαρτυρίες του πάγκου και των παικτών των Καστανιών, ιδίως όταν με προβολή ο Γκαιδατζή στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι εξέδωσαν ανακοίνωση διαμαρτυρίας.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Παπαράδης – Φλώρος): Γιαννόπουλος, Ράλλης (46′ Γκαβανόζης), Δορουγιδένης, Πουλουκτσής, Τσαπάνης, Τσαχιρίδης, Γιακομπίδης, Αγοράκης (65′ Θάνος), Σιμιτσάκης (65′ Λίτσιος), Καρακασίδης, Γκαϊδατζής.

ΆΡΔΑΣ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ (Μυλωνάς): Ντινούδης, Τσοντζορας (55′ Μπαχτσεβανίδης), Τζιαφεριδης (72′ Μάτσιος), Χαρισιαδης, Γουγουλιάς, Πέτρας, Αλμπανίδης, Νάκου (88′ Κασπαρίδης) Μπακιρτζής (75′ Χατζηαγοραστού), Καπετανίδης, Παγωνίδης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΣΤΗΝ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ