LIVE από τις Σέρρες η πρεμιέρα για την Β’ Εθνική: Ίκαροι Σερρών – Ασπίδα Ξάνθης 76-59 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στην αναμέτρηση των Ικάρων Σερρών με την Ασπίδα Ξάνθης για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας.

Καλησπέρα! Ξεκινά σήμερα το πρωτάθλημα την Β’ Εθνική Μπάσκετ και όπως κάνουμε με όλες τις ομάδες σε όλα τα σπορ που εκπροσωπούν την Θράκη μας στα εθνικά πρωταθλήματα, το ThrakiSportS θα σας ενημερώνει για την πρεμιέρα της Ασπίδας Ξάνθης στο πρωτάθλημα.

Ωρα 16:53  Σε αυτήν την πρεμιέρα η Ασπίδα αντιμετωπίζει τους Ικάρους στις Σέρρες, σε αναμέτρηση που ξεκινά σε λιγότερα από επτά λεπτά, όπως και οι υπόλοιπες της αγωνιστικής.

Ωρα 16:56  Θυμίζουμε τα ματς της πρεμιέρας: Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου – Ευρώπη, Χαλκιδόνα – Ελίμεια, Στρατώνι – Τιτάνες Παλαμά, Φάρσαλα – Καβάλα, Ερμής Λαγκαδά – Αγρίνιο, μαχητές Δόξα Πεύκων – Ανατόλια.

Ωρα 17:00  Πάμε στις συνθέσεις. Για την Ασπίδα ξεκινούν οι Παπαδάκης, Γρουδος, Τσιόγκας, Κουτσογιαννης και Γκελιος.

Ωρα 17:03  Η πεντάδα για τους Ικαρους Σερρών:  Γριψιος, Γεωργιανός, Γκατζιας, Φωτογλου, Κακιούζης

Ώρα 17:07  Αξίζει να σας αναφέρουμε ότι χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η Σχολή Οδήγών «Ραφτόπουλος», το οποίο βρίσκεται στην Ξάνθη από το 1965 και παρέχει την πιο εξειδικευμένη εκπαίδευση στους υποψήφιους οδηγούς. Παρέχει επίσης όλες τις υπηρεσίες για την έκδοση διπλώματος αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας ΑΜ Α1 Α2 Α, φορτηγού και λεωφορείου (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 17:10  Συμπληρώθηκε το πρώτο πεντάλεπτο στον αγώνα, ένα καλάθι μπροστά οι Ίκαροι που προηγούνται με 9-7 της Ασπίδας.

Ώρα 17:14 Κοντά μας, ανάμεσα στους χορηγούς της μετάδοσης, είναι και τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης». Λειτουργούν στην πόλη της Ξάνθης από το 2000 και δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας. Ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ατόμων και απευθύνονται σε αυτή με κύριο μέλημα την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση τους, ενώ διαθέτει και online κατάστημα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 17:18 Επίσης χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός για όλες τις εποχές, 11 χιλιόμετρα μόνο από τον Βόλο. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 17:22 Ακόμα, χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 17:27  Τέλος πρώτου δεκαλέπτου. Αποτέλεσμα πρώτης περιόδου: Ίκαροι Σερρών – Ασπίδα Ξάνθης 17 – 22

Ωρα 17:32  Για να ολοκληρώσουμε με τους χορηγούς, χορηγός της μετάδοσης είναι «Λεχούδης Τεχνικά Έργα», η οποία είναι μια δυναμική επιχείρηση τόσο στον κατασκευαστικό τομέα όσο και στην παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης εγκαταστάσεων και από το 1977 προσφέρει τις υπηρεσίες της και αποτελεί συνέχεια οικογενειακής επιχείρησης. Δραστηριοποιείτε στον χώρο τον ιδιωτικών και δημοσιών τεχνικών έργων (εντός Ελλάδος αλλά και στην Βουλγαρία) και εφαρμόζει σύγχρονες τεχνικές και υποστηρίζει το έργο χρησιμοποιώντας δικά της συνεργεία. Διαθέτει ιδιόκτητο στόλο μηχανημάτων. Η επιχείρηση εφαρμόζει πρόγραμμα ποιότητας κατασκευής δημοσιών και ιδιωτικών έργων με πιστοποίηση ISO 9001:2008 και ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2004 από αναγνωρισμένο διεθνή οργανισμό(κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 17:37  Συμπληρώθηκε το πεντάλεπτο στην δεύτερη περίοδο και οι γηπεδούχοι κατάφεραν να καλύψουν την εις βάρος τους διαφορά και να προηγούνται με ένα καλάθι. 31 – 29 το σκορ, τρέχοντας ένα σερί 14 -7 στο πεντάλεπτο αυτό.

Ωρα 17:43  Θυμίζουμε ότι την επόμενη εβδομάδα ξεκινά και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με την συμμετοχή των δυο συλλόγων της Κομοτηνής και μέσα από ένα κοινό live θα ενημερώνεστε και για αυτά τα ματς.

Ωρα 17:47 Θυμίζουμε ακόμα ότι μεσοβδόμαδα η ΑΕ Κομοτηνής δέχθηκε πρόσκληση να λάβει μέρος στη Β’ Εθνική αλλά την αρνήθηκε για μια σειρά από λόγους που εξήγησαν οι άνθρωποι της στο ThrakiSportS.

Ωρα 17:52  Τέλος πρώτου μέρους με τους γηπεδούχους να είναi μπροστά με ένα καλάθι. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Ίκαροι Σερρών – Ασπίδα Ξάνθης 44 – 42

Ωρα 18:00 Χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η Σχολή Οδήγών «Ραφτόπουλος», το οποίο βρίσκεται στην Ξάνθη από το 1965 και παρέχει την πιο εξειδικευμένη εκπαίδευση στους υποψήφιους οδηγούς. Παρέχει επίσης όλες τις υπηρεσίες για την έκδοση διπλώματος αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας ΑΜ Α1 Α2 Α, φορτηγού και λεωφορείου (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 18:08   Κοντά μας, ανάμεσα στους χορηγούς της μετάδοσης, είναι και τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης». Λειτουργούν στην πόλη της Ξάνθης από το 2000 και δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας. Ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ατόμων και απευθύνονται σε αυτή με κύριο μέλημα την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση τους, ενώ διαθέτει και online κατάστημα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 18:14  Τρίτος χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός για όλες τις εποχές, 11 χιλιόμετρα μόνο από τον Βόλο. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 18:21 Συμπληρώθηκε το πρώτο πεντάλεπτο της τρίτης περιόδου με τους γηπεδούχος να έχουν το προβάδισμα και να το διευρύνουν αυτήν την στιγμή στους έξι πόντους. 56 – 50 πίσω στο σκορ η Ασπίδα.

Ωρα 18:27  Επαναλάβαμε τους τρεις χορηγούς από την Ξάνθη, αλλά μαζί μας είναι και δυο από την Κομοτηνή, αν και ξεκινούν οι υποχρεώσεις των ομάδων της Γ’ Εθνικής την άλλη εβδομάδα.

Ωρα 18:29 Χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι λοιπόν και οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 18:36  Τέλος χορηγός της μετάδοσης είναι «Λεχούδης Τεχνικά Έργα», η οποία είναι μια δυναμική επιχείρηση τόσο στον κατασκευαστικό τομέα όσο και στην παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης εγκαταστάσεων και από το 1977 προσφέρει τις υπηρεσίες της και αποτελεί συνέχεια οικογενειακής επιχείρησης. Δραστηριοποιείται στον χώρο τον ιδιωτικών και δημοσιών τεχνικών έργων (εντός Ελλάδος αλλά και στην Βουλγαρία) και εφαρμόζει σύγχρονες τεχνικές και υποστηρίζει το έργο χρησιμοποιώντας δικά της συνεργεία. Διαθέτει ιδιόκτητο στόλο μηχανημάτων. Η επιχείρηση εφαρμόζει πρόγραμμα ποιότητας κατασκευής δημοσιών και ιδιωτικών έργων με πιστοποίηση ISO 9001:2008 και ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2004 από αναγνωρισμένο διεθνή οργανισμό(κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 18:41  Τέλος τρίτου δεκαλέπτου με την Ασπίδα να βρίσκεται πλέον πίσω με διψήφια διαφορά. Αποτέλεσμα τρίτης περιόδου: Ίκαροι Σερρών – Ασπίδα Ξάνθης 63 – 52

Ωρα 18:49  Φτάσαμε πέντε λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης, οι Ίκαροι κρατούν και διευρύνουν την διαφορά στους 13 πόντους. Η Ασπίδα προηγείται με 68 – 55.

Ωρα 18:55  Θυμίζουμε ότι πιο μετά θα υπάρχει αναλυτικό ρεπορτάζ από την αναμέτρηση όπως και τα υπόλοιπα αποτελέσματα της πρεμιέρας της Β’ Εθνικής στον όμιλο της Ασπίδας.

Ωρα 19:01  Τέλος του αγώνα στις Σέρρες. Με το αριστερό η πρεμιέρα για την Ασπίδα Ξάνθης. Τελικό αποτέλεσμα: Ικαροι Σερρών – Ασπίδα Ξάνθης 76-59

Ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε την live μετάδοση, ευχαριστούμε και τους χορηγούς μας. Μείνετε μαζί μας, ακολουθεί πλούσιο ρεπορτάζ και φυσικά τα άλλα αποτελέσματα της πρεμιέρας…