Χωρίς Μάνταλο αλλά με Σιώπη και ατομικό Τοροσίδη η προπόνηση της Εθνικής στον Άγιο Κοσμά

 

Μια μέρα μετά το “διπλό” σε βάρος της Κύπρου, ένα ακόμη χαρμόσυνο νέο για την Εθνική Ελλάδας. Οι Σκωτσέζοι δεν πέρασαν νικηφόρα από τη Σλοβενία και  η “γαλανόλευκη” είναι μέσα στις οκτώ καλύτερες δεύτερες των προκριματικών.

Αυτό σημαίνει ότι πάμε μπαράζ, με την προϋπόθεση το βράδυ της Τρίτης (10/10, 21.45) να υπάρξει επικράτηση σε βάρος του Γιβραλτάρ.

Εδώ που έφτασαν τα πράγματα, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα είναι στην κλήρωση της 17ης Οκτωβρίου και θα περιμένει αντίπαλο. Τα δεδομένα άλλαξαν και αυτή η ομάδα  δεν θυμίζει εκείνη της μιας γκέλας μετά την άλλη.

Την Κυριακή (8/10) η ομάδα επέστρεψε στην βάση της από την Λευκωσία αλλά η προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά ήταν για λίγους. Σε αυτή συμμετείχαν οι Καπίνο, Ανέστης, Μανιάτης, Χριστοδουλόπουλος, Ρέτσος, Σιώπης, Μπακασέτας, Γιαννιώτας, Παπαδόπουλος, Ταχτσίδης, Κουρμπέλης, Βέλλιος, Σάμαρης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σιώπης κλήθηκε μόλις το μεσημέρι από τον Σκίμπε, καθώς δεν είχε πάει Κύπρο. Ο Βασίλης Τοροσίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα θεραπείας εξαιτίας του μυϊκού σπασμού στην περιοχή του αυχένα, τον οποίο υπέστη στη διάρκεια του αγώνα με την Κύπρο. Μένει να φανεί εάν προλάβει να δώσει το παρών στο ματς με το Γιβραλτάρ.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι σε αντίθεση με προηγούμενη λανθασμένη πληροφόρηση, ο Τόρο μπορεί μεν να δέχθηκε κάρτα χθες, ωστόσο δεν συμπλήρωσε κάρτες και κατά συνέπεια έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς της Τρίτης.

Οι διεθνείς που δεν προπονήθηκαν, ανάμεσά τους και ο Πέτρος Μάνταλος που ήταν εκ των κορυφαίων του ματς του Σαββάτου όπως και ο Κώστας Μήτρογλου, δείπνησαν εκτός ξενοδοχείου και είχαν ελεύθερο πρόγραμμα μέχρι τις 23:00 το βράδυ, οπότε και όλοι επέστρεψαν.