«Το άλμπουμ της ζωής μου»: Η… ΠΑΕ Ξάνθη επιλέγει τις κορυφαίες φωτογραφίες των 50 χρόνων του ΑΟΞ

 

Ο ΑΟΞ γιορτάζει 50 χρόνια από την ίδρυσή του και το γιορτάζει αυτό το Σαββατοκύριακο. Μέσα σε αυτόν τον μισό αιώνα ζωής, υπάρχουν αναρίθμητες φωτογραφίες που θα μπορούσε να εντοπίσει κάποιος για να περιγράψει την ιστορία του.

Στο πρώτο άλμπουμ της νέας σεζόν, στην καθιερωμένη στήλη του ThrakiSportS, δεν εστιάζουμε λοιπόν σε ένα φυσικό πρόσωπο αλλά στο σωματείο «Αθλητικός Όμιλος Ξάνθη», που γιορτάζει τα 50 του χρόνια. Η επιλογή των φωτογραφιών έχει γίνει από την ίδια την ΠΑΕ Ξάνθης, στο καινούριο της site, εκεί όπου αναγράφεται η ιστορία της.

Προφανώς δεν περιορίζονται στις 20 που συνήθως ζητάμε κάθε εβδομάδα από κορυφαίες προσωπικότητες του αθλητισμού της περιοχής μας, που ξεφυλλίζουν προσωπικά και οικογενειακά άλμπουμ και επιλέγουν τις εικόνες που αγαπούν περισσότερο και θεωρούν ότι συνοψίζουν την μέχρι σήμερα (αθλητική και όχι μόνο) πορεία τους.

Είναι όμως προφανές ότι οι εικόνες που ακολουθούν, από την στιγμή που επιλέχθηκαν από την ίδια την ΠΑΕ, θα αποτελούσαν την συμμετοχή της στην καθιερωμένη αυτή στήλη του ThrakiSportS, αν με κάποιο μαγικό τρόπο ως πρόσωπο καλούνταν να επιλέξει.

Βέβαια, λείπουν πολλές, πάρα πολλές σε αυτήν την ενότητα της ιστορίας του ΑΟΞ, αλλά είπαμε: την επιλογή έχει ουσιαστικά κάνει η ίδια η ΠΑΕ. Γνωρίστε λοιπόν την 50χρονη ιστορία του ΑΟ Ξάνθη μέσα από τα μάτια και τις φωτογραφίες που επέλεξε η ίδια η ΠΑΕ Ξάνθη ΑΟ: