Τεράστια κίνηση Ουζουνίδη! Πλήρωσε από την… τσέπη του τους απλήρωτους υπαλλήλους του Παναθηναϊκού

 

Σε μια κίνηση που έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά οφείλει να αναδειχθεί, να επικροτηθεί και να χειροκροτηθεί, ιδιαίτερα στην πατρίδα του την Θράκη, προχώρησε ο Αλεξανδρουπολίτης προπονητής Μαρίνος Ουζουνίδης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Έθνος» ο Εβρίτης τεχνικός από κοινού με τον συντονιστής του ποδοσφαιρικού τμήματος και επίσης μεγάλη δόξα του παρελθόντος στο τριφύλλι Δημήτρη Σαραβάκο, έδωσαν από 250 ευρώ σε εργαζόμενους και μέλη των προπονητικών τιμ της Ακαδημίας στο Κορωπί!

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει:

«Στα τέλη της περασμένης εβδομάδας οι δύο «κεφαλές» του ποδοσφαιρικού τμήματος, έδωσαν από 250 ευρώ προς όλους όσοι εργάζονται δίπλα στην πρώτη ομάδα και φροντίζουν -παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν- να είναι εκεί, απόλυτοι επαγγελματίες στη δουλειά τους, για να μην λείπει τίποτα απ’ την καθημερινότητα των προπονήσεων και των αγώνων.

Στους μάγειρες, στον οδηγό, στους φροντιστές, στους φυσικοθεραπευτές, σ’ όλο το staff της ανδρικής ομάδας, ως ένα μικρό «ευχαριστώ» απ’ τους Ουζουνίδη-Σαραβάκο, για όσα προσφέρουν οι παραπάνω στο ποδοσφαιρικό τμήμα παρά τις αντιξοότητες.

Ολο αυτό ασφαλώς δεν το έκαναν για να «διαφημιστεί» και ούτε είναι άνθρωποι που επιδιώκουν τη «λεζάντα». Ηταν μία κίνηση συσπείρωσης, ευγνωμοσύνης και σεβασμού προς τους εργαζόμενους του «Γ. Καλαφάτης», οι οποίοι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της υπόλοιπης ομάδας, μολονότι βρίσκονται μακριά απ’ τα φώτα της δημοσιότητας».