Υποδέχθηκαν με χαμόγελα τους νέους τους συμφοιτητές οι… «παλιοί» του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής

 

Η Δευτέρα που μας πέρασε ήταν η πρώτη ημέρα και της νέας φοιτητικής σεζόν και στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής οι φοιτητές των παλαιότερων ετών υποδέχθηκαν τους συμφοιτητές τους με διαφορετικό τρόπο.

Συνήθως στα πανεπιστήμια αυτές τις μέρες ξεχειλίζουν τα τραπεζάκια των φοιτητικών παρατάξεων που προσπαθούν με το καλημέρα να κερδίσουν την συμπάθεια των νέων σπουδαστών.

Οι φοιτητές της ειδικότητας Αθλητικού Τουρισμού και Αναψυχής ωστόσο έστησαν τραπεζάκια για να υποδεχθούν τα… «πρωτάκια» με την καθηγήτριά του Ράνια Ματσούκα, με χαμόγελα.

Όλοι φορούσαν μπλουζάκια από τα συνέδρια του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και ήταν πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν τους νέους συναδέλφους τους, στις πρώτες τους στιγμές στη νέα τους ζωή ως μέλη του ΔΠΘ.

Και παράλληλα, ουσιαστικά έδωσαν και ένα μάθημα στην τοπική κοινωνία για το πώς πρέπει να υποδέχεται τους ανθρώπους που θα γίνουν μέλη της τα επόμενα τέσσερα χρόνια και θα φέρουν χρήματα στην περιοχή.

Άλλωστε αυτό το αντικείμενο σπουδάζουν. Αθλητικός τουρισμός, μια έννοια που θα μπορούσε να εκτοξεύσει την Θράκη μας, αλλά παρά τα προσόντα που διαθέτει η περιοχή, αφήνουμε μάλλον ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία…