Super League: Οι εμφανίσεις των Θρακιωτών, τα αποτελέσματα και η βαθμολογία στο πρωτάθλημα Κ17

 

Με τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής συνεχίστηκε το αναπτυξιακό πρωτάθλημα Κ17 της Super League, με την Ξάνθη να συνεχίζει με νίκη επί του Παναιτωλικού και να βρίσκεται στην κορυφή μαζί με τον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή νίκησε εύκολα τον Παναιτωλικό με 2-0 τον οποίο προσπέρασε στην βαθμολογία και βρίσκεται μαζί με τον ΠΑΟΚ στην προνομιούχα πρώτη δυάδα που οδηγεί στην τελική φάση.

Στα των «Θρακιωτών» εκτός της ομάδας της Ξάνθης, στην ήττα της Κέρκυρας με 5-2 από την Λάρισα σκόραρε ο πρωην μέσος της ΑΕΔ και του Πανθρακικού και αρχηγός των Φαιάκων Πάρης Γκασίδης που έκανε το 0-1, ενώ βασικός ήταν και ο πρωην αμυντικός χαφ του ΠΑΟΚ Ισαακίου Θανάσης Βαγγέλοφ και αλλαγή ο πρωην αμυντικός του ΠΑΟΚ Ισαακίου Σπύρος Αλεξιαδης. Επίσης βασικός στην νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο με καταγωγή από την Σταυρούπολη Ξάνθης Αβέντις Αβεντισιάν που αντικαταστάθηκε στο β’ μέρος από τον Χρήστος Στοϊνοβιτς. Στην αποστολή για πρώτη φορά του Απόλλωνα στην ήττα με την ΑΕΚ βρέθηκε ο πρώην αμυντικός της Δόξας Σώστη, και του Πανθρακικού Κώστας Τζιαφαλιάς για τον Νότιο Όμιλο του εφηβικού πρωταθλήματος της Super League.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:

Ξάνθη-Παναιτωλικός 2-0
Λάρισα – Κέρκυρα 5-2
ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0
Ρεπό: Λαμία

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. Ξάνθη (3) 7 (8-2)

2. ΠΑΟΚ (3) 7 (8-4)

3. Παναιτωλικός (4) 6 (3-4)

4. Λάρισα (4) 6 (9-8)

5. Λαμία (3) 4 (5-5)

6. ΠΑΣ Γιάννινα (4) 3 (3-9)

7. Κέρκυρα (3) 1 (4-8)