Super League: 10 πράγματα που πρέπει να ξέρετε πριν δείτε τo ματς Κέρκυρα – Ξάνθη (18:15, LIVE ThrakiSportS)

 

Τη Δευτέρα που μας πέρασε η Ξάνθη έμεινε στην ισοπαλία εντός έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης και σήμερα (18:15, LIVE ThrakiSportS) φιλοξενείται από την Κέρκυρα στο Νησί των Φαιάκων, με στόχο την δεύτερη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Όπως κάθε φορά, το ThrakiSportS κωδικοποίησε τα σημαντικά στοιχεία και σας παρουσιάζει έναν «δεκάλογο» που πρέπει απαραίτητα να γνωρίζει κάποιος για να παρακολουθήσει με άνεση το παιχνίδι ανάμεσα στην Κέρκυρα και την Ξάνθη το απόγευμα της Κυριακής.

  1. Η προϊστορία των δύο ομάδων δεν είναι απλά μικρή, αλλά η Ξάνθη δεν έχει το πάνω χέρι σε αυτήν, αφού σε 7 φορές που έχει επισκεφθεί το Νησί των Φαιάκων δεν κατάφερε ποτέ να αποδράσει με το τρίποντο της νίκης.
  2. Μεγαλύτερη ήττα της Θρακιώτικης ομάδας από όσες γνώρισε στην Κέρκυρα το 3-0 του μακρινού 2004 στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, με παίκτες και τεχνικό επιτελείο να θέλουν να σπάσουν το ρόδι και να φύγουν φέτος με την νίκη και το τρίποντο στις βαλίτσες τους.
  3. Οι οιωνοί δεν είναι καλοί όσον αφορά τους πιτσιρικάδες του ΑΟΞ, αφού αυτή τη φορά το Σάββατο έχασαν από την Κ20 της Κέρκυρας και δεν κατάφεραν να δείξουν το δρόμο της νίκης στην μεγάλη ομάδα.
  4. Πάνοπλη είναι η Ξάνθη για το σημερινό ματς, με τον Μίλαν Ράσταβατς να μην έχει πολλούς πονοκεφάλους στην επιλογή των παικτών που απαρτίζουν την αποστολή του αγώνα. Μάλιστα έχει μαζί του 20 παίκτες και θα κόψει λίγο πριν το ματς 2 εξ’αυτών. Δείτε αναλυτικά την 18αδα που επέλεξε ο Σέρβος κόουτς με ένα κλικ ΕΔΩ.
  5.  Πάμε να δούμε και μια πιθανή ενδεκάδα για τον Μίλαν Ράσταβατς (4-2-3-1): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Σβάρνας, Λισγάρας, Καμαρά, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Μπρίτο, Μπούλα, Κάστρο.
  6. Κανένας Θρακιώτης δεν υπάρχει στο φετινό ρόστερ της Κέρκυρας και ο μοναδικός «Θρακιώτης» που υπήρχε στην ομάδα ήταν ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, που αποδεσμεύτηκε νωρίς και αντικαταστάθηκε στην άκρη του πάγκου από τον Αλέκο Βοσνιάδη.
  7. Από ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική δεν προέρχεται μόνο η Ξάνθη, αλλά και η Κέρκυρα που είχε υποδεχθεί επίσης τον Λεβαδειακό και έμεινε στην ισοπαλία με σκορ 1-1.
  8. Χωρίς πολλές απουσίες, όμως και η αποστολή της Κέρκυρας για το σημερινό παιχνίδι, αφού ο Αλέκος Βοσνιάδης θα στερηθεί μονάχα τους Ιωάννου και Σοϊλέδη. Δείτε την αναλυτικά με ένα κλικ ΕΔΩ.
  9. Πάμε να δούμε και μια πιθανή ενδεκάδα από πλευράς του Αλέκου Βοσνιάδη (4-2-3-1): Γιαννακόπουλος, Γρομητσάρης, Αρτιματάς, Σπινούλας, Επστάιν, Μπαλάφας, Σιόντης, Γκόμες, Παμλίδης, Ντιόγκο, Τουράμ.
  10. Διατητής του σημερινού αγώνα είναι ο Μπλάνας από την ΕΠΣ Μεσσηνίας, έχοντας ως βοηθούς τους Πήττα και Κοντιζά από τις ΕΠΣ Ηλείας και Πειραιά αντίστοιχα, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Κομίνης από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας. Δείτε αναλυτικά όλους τους διαιτητές της αγωνιστικής ΕΔΩ.