ΕΠΣ Έβρου: Φιλανθρωπικό φιλικό στη μνήμη Μούτλια ανάμεσα σε Έβρο Σουφλίου και Ορέστη Ορεστιάδας

 

Φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα στη μνήμη του Σταμάτη Μούτλια θα διεξαχθεί αυτό το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Σουφλίου «Δημήτρης Μπακιρτζής» μεταξύ του τοπικού Έβρου Σουφλίου και του Ορέστη Ορεστιάδας.

Αρχικά στις 15:30 θα αγωνιστούν οι ακαδημίες των δύο συλλόγων και ακολούθως, στις 17:30 θα διεξαχθεί αναμέτρηση ανάμεσα στις ανδρικές ομάδες, που προετοιμάζονται ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος την άλλη εβδομάδα.

«Απευθύνουμε κάλεσμα στους φίλους του Έβρου άλλα και σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο του Νομού ώστε να τιμήσουμε όλοι μαζί τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, τον διοικητικό παράγοντα αλλά κυρίως τον άνθρωπο Σταμάτη Μούτλια που πρόσφερε τόσα πολλά στον Έβρο Σουφλίου και κατ επέκταση στο Εβρίτικο ποδόσφαιρο», αναφέρει ανακοίνωση του Έβρου Σουφλίου.

Μεταξύ των δυο παιχνιδιών θα απονεμηθεί τιμητική πλακέτα στην οικογένεια του εκλιπόντος ενώ στην είσοδο του γηπέδου θα υπάρχει κουμπαράς από τον Σύλλογο Φίλων ΑΜΕΑ Σουφλίου «Νήμα Ζωής», στον οποίο ο κάθε φίλαθλος, αν και εφόσον το επιθυμεί, θα έχει τη δυνατότητά να συνεισφέρει στο έργο του συλλόγου