Super League: Έφυγε από τον Απόλλωνα Σμύρνης αλλά ανακοινώθηκε από τη Λάρισα ο Άκης Μάντζιος

 

Ούτε για μια ημέρα δεν έμεινε χωρίς ομάδα ο Άκης Μάντζιος, καθώς τη Δευτέρα ανακοινώθηκε και επισήμως η λύση της συνεργασίας του με τον Απόλλωνα Σμύρνης και την Τρίτη, ημέρα ωστόσο δημοσιογραφικής απεργίας, έγινε γνωστή η πρόσληψή του στη Λάρισα.

Στους «βυσσινί» ο πρωην τεχνικός του Πανθρακικού θα αντικαταστήσει τον Βέλγο Τζάκι Ματάισεν, ο οποίος αποχώρησε από τη θεσσαλική ομάδα 11 ημέρες μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας. Επίσης, θα συναντήσει στο τεχνικό τιμ έναν επίσης πρώην του Πανθρακικού, τον Θεόδωρο Κάντα.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι ο Μάντζιος θα αναλάβει καθήκοντα από την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, καθώς στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, στον πάγκο θα καθίσει ο Ηλίας Φυντάνης. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Νέος προπονητής της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι ο Άκης Μάντζιος. Ο κ. Μάντζιος αναλαμβάνει τα επίσημα καθήκοντα του από την Κυριακή 1/10/2017.

Στο παιχνίδι με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ το Σάββατο 30/9/2017 την ομάδα θα κοουτσάρει ο Ηλίας Φυντάνης, ο οποίος από σήμερα το απόγευμα μέχρι και την Κυριακή θα την προπονεί.

Παραμένουν στις θέσεις τους ο γυμναστής Βασίλης Καλαποθαράκος και ο προπονητής τερματοφυλάκων Θόδωρος Κάντας».