Γ’ Εθνική: Πρωτοπορεί ο Άρης Αβάτου που δημιούργησε δική του ιστοσελίδα

 

Οι περισσότερες ομάδες από τη Β’ Εθνική και κάτω, δεν έχουν την πολυτέλεια να διατηρούν κάποια ιστοσελίδα, παρά μόνο ίσως κάποιο προφίλ ή σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όμως ο περσινός πρωταθλητής της ΕΠΣ Ξάνθης Άρης Αβάτου συνεχίζει να πρωτοπορεί και δημιούργησε πλέον τη δική του ιστοσελίδα ενόψει της νέας σεζόν.

Από το πρωί της Τρίτης, είναι ήδη στον «αέρα» η ιστοσελίδα του Άρη Αβάτου, ενόψει της νέας σεζόν. Μια κίνηση που δείχνει σοβαρότητα στο εγχείρημα των ανθρώπων της ομάδος τη φετινή χρονιά, αφού πέρα από την επαγγελματική ομάδα του ΑΟΞ (που βέβαια είναι και ΠΑΕ, σε αντίθεση με τον Άρη Αβάτου), καμία άλλη στη Θράκη από τις ομάδες της Γ’ Εθνικής δεν έχει κάποια ξεχωριστή δική της ιστοσελίδα πέρα φυσικά από τα γκρουπ στο facebook ή κάποια μπλογκ.

Όλες οι ομάδες έχουν αρκεστεί στην εύκολη πλην αποτελεσματική λύση της δημιουργίας είτε μιας σελίδας (ή ίσως προφιλ) είτε μιας ομάδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και φροντίζουν από εκεί να ενημερώνουν τον κόσμο για τυχόν νέα που αφορούν την ομάδα. Κάτι τέτοιο έκανε μέχρι πρότινος και ο Άρης Αβάτου, που όμως πλέον γυρνάει σελίδα, με το site που δημιούργησε και μπορείτε να δείτε με ένα κλικ ΕΔΩ.