Football League: Ντεμπούτο Μπαϊκαρά ως βασικός στη φιλική νίκη της Δόξας Δράμας επί της Βέροιας

 

Τη νίκη με 2-1 πήρε η Δόξα Δράμας κόντρα στη Βέροια το απόγευμα της Τετάρτης (27/9), στο φιλικό παιχνίδι που έγινε στην έδρα της «Βασίλισσας του Βορρά».

Από πλευράς Δραμινών ο Άγγελος Διγκόζης χρησιμοποίησε εντέλει όλα τα ηχηρά μεταγραφικά αποκτήματα, πλην του Πετρόπουλου, με τον Ντενίζ Μπαϊκαρά να ξεκινά στο αρχικό σχήμα όπως και οι Γουνδουλάκης και Ντιμιτρόφσκι.

Με τη σειρά τους, Πεταυράκης, Όστοϊτς, Κάσες και Σπυρόπουλος ήρθαν από τον πάγκο, σε ένα παιχνίδι όπου για λογαριασμό των γηπεδούχων έκαναν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους οι Γκανέζοι Οφέι και Γιαμόα.

Ο τελευταίος, μάλιστα, βρέθηκε κοντά στο γκολ στο 22′, αλλά ο Βούρας έδιωξε σε κόρνερ το δυνατό σουτ που επιχείρησε, με τους «μαυραετούς» να αποδεικνύονται πιο αποτελεσματικοί και να ανοίγουν το σκορ στο 41′ με δυνατή κεφαλιά του Γκότοβου μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Γουνδουλάκης.

Το 0-2 ήρθε στο 63′ από κεφαλιά του Μαρκόπουλου από τη μικρή περιοχή μετά από κόρνερ του Νατσιόπουλου αυτή τη φορά, με τους Ημαθιώτες απλά να μειώνουν στο 85′ με δυνατό διαγώνιο σουτ του Μπαστιάνου. Για τη Δόξα Δράμας πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγές οι Εβρίτες Λίτσκας και Σταματόπουλος καθώς και οι πρώην του Πανθρακικού Κάσες και Πεταυράκης.