Άλλαξε άθλημα και από γκαρντ στον Σπάρτακο Διδυμοτείχου συνεχίζει ως στόπερ στην Δόξα Δόξης

 

Μια … περίεργη μεταγραφή ανακοίνωσε η Δόξα Δόξας που φέτος θα αγωνίζεται στον κεντρικό Όμιλο της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.

Ο λόγος για τον 32χρονο πλει μέικερ του Σπαρτάκου Διδυμοτείχου Χρήστο Δερμεντζόγλου, που επέστρεψε στα γήπεδα του ποδοσφαίρου, ενώ παλαιότερα ήταν και διαιτητής ποδοσφαίρου στην ΕΠΣ Έβρου και πλέον θα συνεχίσει να αγωνίζεται σε γήπεδο φορώντας την φανέλα ομάδας ποδοσφαίρου και όχι μπάσκετ. 

Δυστυχώς ο Σπάρτακος Διδυμοτείχου δεν θα κατέβει φέτος στο ανδρικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ διατηρώντας μόνο της ακαδημίες του και έτσι οι περισσότεροι παίκτες του αναχώρησαν για άλλες ομάδες με εξαίρεση τον Δερμεντζόγλου που άλλαξε άθλημα βοηθώντας την ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού του.

Πάντως στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας και νικηφόρο με την Οινόη για το κύπελλο με 1-2 ήταν στην αποστολή της Δόξας, ενώ συμμετείχε από την αρχή στην προετοιμασία και στα φιλικά της ομάδας αγωνιζόμενος ως αμυντικός.

Η ανακοίνωση της Δόξα Δόξας: Αποφάσισε να αφήσει το μπάσκετ και να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο… Ακολούθησε όλη την προετοιμασία και σήμερα ήταν στην αποστολή μας… ένα παιδί απ το χωριό μας που αγαπά την ομάδα και αυτά τα παιδιά τα θέλουμε δίπλα μας… Καλωσόρισες Χρήστο Δερμεντζόγλου.