Αλλαγές στον ΑΟΞ δεν γίνονται μόνο στο ρόστερ! Νέος εκφωνητής στο γήπεδο των Πηγαδίων ένας… αγαπημένος φίλος από τα παλιά

 

Από την περσινή σεζόν, δεν είχαμε αλλαγές μόνο στο ρόστερ, στη θέση του προπονητή και στα διοικητικά του ΑΟΞ, αλλά και στον… εκφωνητή του γηπέδου των Πηγαδίων, αφού ο Κώστας Παναγιώτου που είχε αυτό το ρόλο μέχρι πέρυσι αποχώρησε για προσωπικούς του λόγους.

Ποιος ανέλαβε; Ο γνωστός σε όλους μας από τον πρότερο βίο του στο χώρο της δημοσιογραφίας στην πόλη της Ξάνθης αλλά και στον ΑΟΞ και εκ των φίλων και συνεργατών του ThrakiSportS από το ξεκίνημα σχεδόν της ίδρυσής του Δημήτρης Καλτέκης.

Ενώ στα πρώτα φιλικά δεν είχε τεθεί κάποιο θέμα αποχώρησης του Κώστα Παναγιώτου από τη θέση του εκφωνητή του αγώνα, τελικά λίγο πριν την έναρξη της σεζόν, για προσωπικούς του λόγους, που πιθανώς έχουν να κάνουν με το γεγονός πως έχει αυξημένες εργασιακές υποχρεώσεις και θέλει να περνάει λίγο περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του, αποχώρησε.

Τη θέση του, λοιπόν, ήδη από το φιλικό με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και φυσικά στα επίσημα εντός έδρας ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο, έχει αναλάβει πλέον ο Δημήτρης Καλτέκης, τον οποίο και βλέπετε στον νέο του ρόλο στις φωτογραφίες από το ματς της Ξάνθης με τον Αστέρα Τρίπολης.

Άλλωστε η φωνή του Δημήτρη δεν είναι άγνωστη στους Ξανθιώτες, αφού επί σειρά ετών περιέγραφε τα ματς της ομάδας για ραδιοφωνικούς σταθμούς (τελευταία για τον Real FM του Νίκου Χατζηνικολάου που είναι ο πρώτος σε ακροαματικότητα σταθμός στην Ελλάδα), ενώ υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν έχει περάσει από την θέση του γραφείο Τύπου της Skoda Ξάνθη αφήνοντας μόνο θετικές εντυπώσεις με ό,τι και αν έχει καταπιαστεί.

Οι φίλοι της Ξάνθης εύχονται να φέρει γούρι και στον σύλλογο, που σε τρεις εντός έδρας αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα δεν έχει ακόμα πετύχει νίκη, αλλά δεν έχει και ήττα. Βέβαια δεν είναι ο Καλτέκης αυτός που παίζει μπάλα, αλλά ενίοτε με τη φωνή του ξεσηκώνει την κερκίδα και βοηθά στην διαμόρφωση του κλίματος. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε, για όσους σπεύσουν να δουν τα στατιστικά, ότι με αυτόν εκφωνητή η Ξάνθη νίκησε την περασμένη εβδομάδα τον Παναιτωλικό στο Κύπελλο…