Super League: Οι εμφανίσεις των Θρακιωτών, τα αποτελέσματα και η βαθμολογία στο πρωτάθλημα Κ17

 

Με τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής συνεχίστηκε το αναπτυξιακό πρωτάθλημα Κ17 της Super League, με την Ξάνθη να περνάει «αέρα» από την Ήπειρο, όπου επικράτησε εύκολα με 0-4 του ΠΑΣ Γιάννινα και να παίρνει την πρώτη της νίκη για φέτος.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή μετά την ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ, πανηγύρισε πλέον και την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, αφού πέρασε «αέρα» από την Ήπειρο, όπου επικράτησε με 0-4 της αντίστοιχης ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα.

Στα των «Θρακιωτών» εκτός της ομάδας της Ξάνθης, ντεμπούτο με την Κέρκυρα εναντίον της Λαμίας έκανε ο πρωην αμυντικός χαφ του ΠΑΟΚ Ισαακίου Θανάσης Βαγγέλοφ και βασικός ήταν ο πρωην Πανθρακικού και ΑΕΔ Πάρης Γκασίδης, ενω δεν αγωνίστηκε ο αμυντικός Σπύρος Αλεξιαδης που προέρχεται και αυτός από τον ΠΑΟΚ Ισαακίου. Δεν αγωνίστηκαν ο Χρήστος Στοϊνοβιτς και ο Αβέντις Αβεντισιάν με την ομάδα του ΠΑΟΚ που είχε ρεπό, ενω δεν αγωνίστηκε και ο πρώην αμυντικός της Δόξας Σώστη, και του Πανθρακικού Κώστας Τζιαφαλιάς με τον Απόλλωνα Σμύρνης που ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο Νότιο Όμιλο του εφηβικού πρωταθλήματος της Super League.

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:

ΠΑΣ Γιάννινα – Ξάνθη 0-4
Κέρκυρα – Λαμία 2-2
Παναιτωλικός – Λάρισα 1-0
Ρεπό: ΠΑΟΚ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. Παναιτωλικός (3) 6 (3-2)

2. Ξάνθη (2) 4 (6-2)

3. ΠΑΟΚ (2) 4 (6-4)

4. Λαμία (3) 4 (5-5)

5. Λάρισα (3) 3 (4-6)

6. ΠΑΣ Γιάννινα (3) 3 (3-7)

7. Κέρκυρα (2) 1 (2-3)