ΕΠΣ Θράκης: Σπουδαία μεταγραφή από την Πάτρα για τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής

 

Mια ακόμη μεταγραφή ίσως την τελευταία πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής που απέκτησε τον Πατρινό μεσοεπιθετικό Γιώργο Πυλαρινό.

Ο Πυλαρινός (φώτο με τον Δημήτρη Παγωνίδη) αγωνιζόταν σε μια από τις καλύτερες ακαδημίες της Πάτρας τον Αχαϊκό, ομάδα της Γ’ ΕΠΣ Αχαϊας που πέρισυ κατέκτησε την άνοδο στην Β’ κατηγορία βοηθώντας τον με τα 17 του τέρματα και τις … 28 ασίστ να πετύχει την στόχο αυτό, όπως πέτυχε και την εισαγωγή του μέσω Πανελληνίων Εξετάσεων στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

Ο 19χρονος επιθετικός πέρυσι ήταν ο πρωτος σε χρόνο συμμετοχής με τον Αχαϊκό, ενώ ήταν και μέλος των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Αχαϊας, παιρνόντας το καλοκαίρι από το μικροσκόπιο του ΠΑΣ Γιάννινα, όπως και ο αμυντικός του ΠΑΟΚ Κομοτηνής μέχρι το καλοκαίρι Σαμέτ Αχμέτ.

Ο Πυλαρινός αποτελεί την όγδοη μεταγραφή της ομάδας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής μετά τους Μιχάλη Χρόνη, Αλέξανδρου Αλεξίου, Πέτρου Τσικάκη, Θανάση Καπλανίδη, Νίκου Κυρατζή, την προσθήκη-επιστροφή του Ανέστη Σπυριάδη ως ποδοσφαιριστή αλλά και του “πολυβόλου” της Μεσσούνης Χάρη Χατζίδη.

Πλέον στον ΠΑΟΚ  μετά την ήττα “αυτοκτονία” στον Σώστη για το κύπελλο, ετοιμάζονται για την έναρξη του πρωταθλήματος με την Ελπίδα στις Σάπες, στο ντεμπούτο της ομάδας στην Α’ Κατηγορία.