Super League: Ντεμπούτο με την Κέρκυρα και για τρίτο Εβρίτη της ακαδημίας του ΠΑΟΚ Ισαακίου (+photo)

 

Ντεμπούτο στα πρωταθλήματα της Super League έκανε μετά τους Αλεξιάδη και Χριστίεφ και το τρίτο παιδί που αγωνίζεται με την φανέλα της Κέρκυρας και προέρχεται από τον Έβρο και την ακαδημία του ΠΑΟΚ Ισαακίου.

Πρόκειται για τον Ελληνοβουλγαρο μέσο Θανάση Βαγγέλοφ που πήρε το βάπτισμα του πυρός και μάλιστα βασικός με την εφηβική Κ17 της Κέρκυρας σε ένα θεαματικό παιχνίδι που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Κέρκυρας και έληξε 2-2 με την αντίστοιχη ομάδα της Λαμίας.

Ο 16χρονος αμυντικός μέσος με καταγωγή από την Βουλγαρία poy στο παρελθόν φόρεσε και την φανέλα των ακαδημιών του Ορέστη Ορεστιάδας, βρίσκεται στην Κέρκυρα τον τελευταίο μήνα και αφού λύθηκε το γραφειοκρατικό θέμα που του στέρησε την συμμετοχή στον προηγούμενο αγώνα, πήρε την εντολή από τον νέο του προπονητή Βαγγέλη Καρπατσελη να μπει και μάλιστα βασικός στο παιχνίδι με την Λαμία με την ομάδα του να παίρνει και τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα.

Στο παιχνίδι βασικός ήταν ο Εβρίτης αρχηγός Πάρης Γκασίδης, ενώ δεν αγωνίστηκε ο Σπύρος Αλεξιάδης. Θυμίζουμε στην Κέρκυρα που τείνει να γίνει Θρακιώτικη παροικία αγωνίζονται ακόμα στην ομάδα νέων Κ20 ο πρωην στόπερ του ΠΑΟΚ Ισαακίου Χριστακίεφ στην Κ20 και ο πρωην πορτιέρο Πανθρακικού και ΠΑΟΚ Νάσης Οικονομόπουλος.