Γ’ Εθνική: Πέντε γκολ και ωραίο θέαμα στην πρόβα τζενεράλε του Άρη Αβάτου με τον Νέστο Χρυσούπολης

 

Μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, Άρης Αβάτου και Νέστος Χρυσούπολης έπαιξαν ακόμα ένα μεταξύ τους φιλικό, αυτή τη φορά στη Βιστωνίδα, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την άτυπη ρεβάνς για το 1-4 του Άρη την προηγούμενη βδομάδα, αφού επικράτησαν με 2-3.

Με ένα γκολ, του Αντώνη Χαριτίδη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, από τα αποδυτήρια ο Άρης Αβάτου κατάφερε να προηγηθεί από το πρώτο κιόλας λεπτό, αλλά στο 32′ ο Νέστος ισοφάρισε με το γκολ του Κρολ, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν δέκα λεπτά αργότερα να σκοράρουν εκ νέου, αυτή τη φορά με τον Πάρη Κοτόπουλο και να πάνε στα αποδυτήρια με το 2-1.

Στην επανάληψη αν και ο Άρης είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Σαρηγιαννίδη, ο Ξανθιώτης Τόλης Τσανακτσόγλου ανέλαβε δράση και με δύο γκολ του, ένα με ωραίο σουτ και ένα με απευθείας φάουλ, ανέτρεψε το σκορ και διαμόρφωσε το τελικό 2-3 για την ομάδα του. Έτσι οι δυο προπονητές έβγαλαν τα τελευταία συμπεράσματά τους, μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, με τον Νέστο να παίρνει μια άτυπη ρεβάνς για το 1-4 της προηγούμενης εβδομάδας.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Κυριάκος Κετσιεμενίδης): Αμουτζάκης, Τουργαΐδης, Ψεμματάς, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Μελισσόπουλος, Δόντσος, Ευθυμιάδης, Κοτόπουλος, Χαριτίδης, Σαρηγιαννίδης.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ: Κισά Ομέρ, Παυλακάκης, Φραγκούλης, Ναουμίδης, Χούσινετς, Λαδάκης, Μαϊντανός, Τσάκωνας, Κρολ, Ιβάν, Φαμπιόλ.