ΕΠΣ Θράκης: Ανατροπή δεδομένων! Επιστρέφει Ίασμο και σαν παίκτης ο… προπονητής του Πέτρος Βιόπουλος

 

Αν και πήρε μέρος στην προετοιμασία και στα φιλικά της Δόξας Προσκυνητών ο επιθετικός Πέτρος Βιόπουλος επιστρέφει ή καλύτερα … παραμένει παίκτης στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου που αγωνιζόταν και πέρυσι, ενώ παραμένει στον ρόλο του βοηθού προπονητή μαζί με τον πατέρα του Γιώργο. 

Μάλιστα στο νικηφόρο παιχνίδι παρουσία του νέου αποκτήματος της ομάδας Πατρίκ Ογκουνσότο με τον Αετό Μίσχου έκανε το ντεμπούτο του ξεκινώντας και στην βασική εντεκάδα.

Ο 23χρονος Βιόπουλος αποφάσισε λόγω … σπουδών να παραμείνει στην ομάδα που αγωνιζόταν πέρυσι από το Γενάρη, όταν επέστρεψε από το Ντούισμπουργκ στην Γερμανία και με τις εμφανίσεις του  ψηφίστηκε μέλος της καλύτερης ομάδας στην ψηφοφορία για την ΕΠΣ Θράκης που πραγματοποίησε το ThrakiSportS.

Ο «Βιο» όπως τον φωνάζουν πρόπερσι αγωνιζόταν στη Δόξα Προσκυνητών βοηθώντας την να πάρει το πρωτάθλημα και την άνοδο, ενώ πέρσι αγωνίστηκε αρχικά στην γερμανική Ντούισμπουργκ. Επίσης στο παρελθόν ο Κομοτηναίος επιθετικός συμμετείχε στα κλιμάκια παίδων και νέων κατακτώντας μάλιστα το πανελλήνιο το 2009, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα στις ακαδημίες Κ20 της Κέρκυρας, στην Κέρκυρα και στον Εβρο Σουφλιου.

Τις επόμενες μέρες οι εξελίξεις στον Μέγα Αλέξανδρο θα είναι καταιγιστικές με νέους ποδοσφαιριστές να συνεχίζουν στην ομάδα, ενώ πιθανότατα θα έχουμε εξελίξεις και στον πάγκο της ομάδας με έμπειρο προπονητή να αναλαμβάνει το τιμόνι της ομάδας.