Volley League: Σφοδρές αντιδράσεις στην απόφαση να περάσουν στο ΤΑΑ τα αναπτυξιακά τμήματα του Εθνικού

 

Δεν προκάλεσε μόνο θετικά σχόλια αλλά και πολλά αρνητικά η απόφαση που έλαβε η γενική συνέλευση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης την περασμένη εβδομάδα να περάσουν στο ΤΑΑ τα αναπτυξιακά τμήματα βόλεϊ.

Σχολιάζοντας τον τίτλο του ThrakiSportS περί ιστορικής απόφασης, ο καθηγητής πετοσφαίρισης του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής Θανάσης Κασαμπαλής που έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στα αναπτυξιακά τμήματα του Εθνικού σχολίασε: «Ε όχι και ιστορική! Το έργο έχει ξαναπαίξει. Τα είχαν ξαναπάρει το 2013 και τα επέστρεψαν στον ερασιτέχνη τα Χριστούγεννα σε κακό χάλι με παρατημένους προπονητές κλπ, και χάρη στις προσπάθειες συγκεκριμένων ατόμων συμμαζεύτηκαν κάπως τα πράγματα και σώθηκε η παρτίδα!».

Σε ανάλογο μήκος κύματος σχολίασε το σχετικό δημοσίευμα του ThrakiSportS και ο Απόστολος Μπεχτσούδης, πρώην γενικός γραμματέας του ΜΓΣ Εθνικός και έφορος του τμήματος σκοποβολής. Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα το απογυμνώσουν οργανωτικά και οικονομικά θα το παρατήσουν δίνοντας το πάλι στον ερασιτέχνη ο οποίος φυσικά θα βάλει πάλι ένα κορόιδο που θα το συνεφέρει και μετά από λίγα χρόνια μόλις το ΤΑΑ έχει οικονομικά προβλήματα θα το ξαναζήσει».