ΕΠΣ Θράκης: 15 γκολ στα τέσσερα ματς του Σαββάτου για την πρεμιέρα των ομίλων του Κυπέλλου

 

Με τεσσερις αγώνες της πρεμιέρας της β’ φάσης του κυπέλλου συνεχίστηκε  το Σάββατο η δραστηριότητα στην ΕΠΣ Θράκης, με την αυλαία να ανοίγει την Παρασκευή με ένα αγώνα.

Συγκεκριμένα οι Προσκυνητές για τον Δ’ Όμιλο την Παρασκευή έκαναν περίπατο μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, ενώ το Σάββατο είχαμε αγώνες για τον Α’ και Β’ Όμιλο.

Στην πρώτο όμιλο, λοιπόν ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου επικράτησε του Αετού Μίσχου, όπως και ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων επί του Ηρακλή Σαπών. Από την άλλη στον Β’ Όμιλο η Γρατινή είχε εύκολη νίκη επί των Παγουρίων και ο ΠΑΟΚ Κοσμίου νίκησε την Βιστωνίδα Κοπτερού.

Συνολικά επετεύχθησαν 15 γκολ στους τέσσερις αγώνες, 21 σε πέντε αν υπολογίζουμε και τον χθεσινό.  Ωστόσο ξεχωρίζει η παρουσία του Πατρικ Ογκουνσότο στον Μίσχο φέρνοντας γούρι στον Μέγα Αλέξανδρο που πέρασε άνετα από την έδρα του μαχητικού Αετού. Στα υπόλοιπα παιχνίδια τα φαβορί Αγ. Θεόδωροι, Ίασμος και Κόσμιο επικράτησαν του Ηρακλή Σαπών, των Παγουρίων και του Κοπτερού αντίστοιχα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Σαββάτου:

Α’ Όμιλος
Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων – Ηρακλής Σαπών 4-0
Αετός Μίσχου – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 0-4

Β’ Όμιλος
Δόξα Γρατινής – Αναγέννηση Παγουρίων 6-0
Βιστωνίδα Κοπτερού – ΠΑΟΚ Κοσμίου 0-1

Δ’ Όμιλος
ΑΟ Φαναρίου – Δόξα Προσκυνητών 0-6

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΟ ΦΑΝΑΡΙΟΥ – ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΣ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ