Football League: Αν και πήγε να χαλάσει και επίσημα στην Δράμα με Μπαϊκαρά και Ιωσηφίδη ο Χοσέ Κάσες

 

Παίκτης της Δόξας Δράμας και επίσημα πλέον αν και περιπετειωδώς είναι και ο πρωην μεσοεπιθετικός του Πανθρακικού Χοσέ Μαρία Γκοντζάλες Κάσες.

Ο Κάσες τα είχε βρει εδώ και μέρος με τον τεχνικό διευθυντή της Δόξας Δράμας Νίκο Ιωσηφίδη (φωτο) με τον οποίο γνωρίζονταν όταν ο Ισπανός αγωνιζόταν στο Πανθρακικό, αλλά ωστόσο κάποια θέματα παραλίγο να χαλούσαν την μεταγραφή και την μετακίνησή του στην Δράμα, όπου θα ξανασμίξει με το φιλαράκι του Ντενίζ Μπαικαρά όπου ήταν μαζί για μια διετία στην Κομοτηνή.

Σύμφωνα με το sportdrama αν και υπήρχε η εσφαλμένη εντύπωση ότι υπήρχε θέμα με το TMS, το μητρώο της FIFA, όπου καταγράφονται οι μετακινήσεις παικτών από την μια χώρα στην άλλη, τελικά κάποια θέματα υποχρέωναν τον πρωην παίκτη της Βιγιαρεάλ να παραμείνει Ισπανία τα οποία ωστόσο έλυσε και επανήλθε την Πέμπτη για την ένταξη του στους «μαυραετούς» αφού πέρασε με επιτυχία τα εργομετρικά.

Ο Κάσες που την τελευταία διετία αγωνιζόταν στο Βέλγιο και στην Έουπεν, ξεκίνησε από την Βιγιαρεάλ πραγματοποιώντας σε ηλικία 17 ετών του ντεμπούτο του στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, ενω συνέχισε  σε Τεράσα, Οριουέλα, Εϊμπάρ, Βαλένθια Β΄, Γρανάδα, Μιραντές και Αλκογιάνο, ενώ αγωνίστηκε στην Εθνική Νέων της Ισπανίας.

Εκτός του Κάσες ολοκληρώθηκαν και οι προσθήκες του Αντώνη Πετρόπουλου και του Φανούρη Γουνδουλάκη, με την Δόξα έστω και αργά να κάνει μεταγραφές Super League, με τον προπονητή Άγγελο Διγκόζη να πρέπει να ετοιμάσει μια ομάδα σχεδόν από το μηδεν, ωστόσο να έχει το πλεονέκτημα την συνεχή καθυστέρηση και το … άγνωστο για την έναρξη του πρωταθλήματος.