ΕΠΣ Θράκης: Απόρριψη της ένστασης και βαριά καμπάνα στη ΠΑΕ Ποντίων για τη φανέλα με τα Παγούρια

 

Εξετάστηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Θράκης, η ένσταση της ΠΑΕ Ποντίων για το παιχνίδι της Α’ Φάσης του Κυπέλλου με την Αναγέννηση Παγουρίων που ματαιώθηκε από τον Στέφανο Κουμπαράκη και όχι μόνο απορρίφθηκε, αλλά η ΠΑΕ Ποντίων κλήθηκε να πληρώσει και πρόστιμο 2.000 ευρώ!

Συγκεκριμένα η πειθαρχική επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης συνεδρίασε και εξέτασε την ένσταση που υπέβαλλε η ΠΑΕ Ποντίων για την απόφαση που πήρε ο αξιολογημένος ρέφερι της Football League, Στέφανος Κουμπαράκης, για την ματαίωση του αγώνα της περασμένης Παρασκευής ανάμεσα στην ΠΑΕ Ποντίων και την Αναγέννηση Παγουρίων, λόγω της φανέλας της ΠΑΕ Ποντίων που αναγράφει τη φράση «Δεν ξεχνώ, Πάντα τιμώ» για την γενοκτονία των Ποντίων.

Τελικά, η πειθαρχική επιτροπή απέρριψε την ένσταση της ομάδας και όπως αναμενόταν δικαίωσε τον διαιτητή, αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Πέρα από την απόρριψη της ένστασης, που συνεπάγεται και το γεγονός της ήττας «στα χαρτιά» με τρία τέρματα από την Αναγέννηση Παγουρίων, υπέβαλλε στην ΠΑΕ Ποντίων να πληρώσει και το ιδιαίτερα βαρύ πρόστιμο των 2.000 ευρώ. Ένα πρόστιμο, που είναι εξοντωτικό, τουλάχιστον για τα επίπεδα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, και ετοιμάζεται και αντίδραση από την ΠΑΕ Ποντίων.