ΕΠΣ Θράκης: Από τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής στον Ίασμο ο Χουσεϊν Χιλμή

 

Μια σημαντική μεταγραφή-επιστροφή πραγματοποίησε ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου που πλέον κινείται πολυ δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι.

Έτσι στην ομάδα του Μέγα θα αγωνίζεται μετά από ένα χρονό ο νεαρός μέσος Χουσείν Χιλμή που ήταν μέλος των μικτών της ΕΠΣ Θράκης, αλλά και της ομάδας της Ένωσης που καλεσε το καλοκαίρι ο Ενωσιακός προπονητής Σπύρος Κουτσογιάννης στο φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του 2009 της ΕΠΣ που πήρε το πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Ο 17χρονος Χιλμή ξεκίνησε την καριέρα στις ακαδημίες του Γκουτσίδη στην Μεσσούνη, ενω κατόπιν συνέχισε στην ακαδημία του ΠΑΟΚ για μια εξαετία, πριν επιστρεψει στον Ίασμο στην Β’ κατηγορία κατακτώντας τηνν άνοδο. Πέρυσι φορώντας ξανά την φανέλα του ΠΑΟΚ Κομοτηνής κατέκτησε δεύτερη σερί άνοδο, ενώ φέτος φορώντας την φανέλα του Μέγα Αλέξανδρου ελπίζει με την ομάδα του χωριού του να έχει μια πετυχημενη σεζόν στο ντεμπούτο του στην Α’ κατηγορία.

Πλέον το προπονητικό δίδυμο των Γιώργου και Πέτρου Βιόπουλου κινείται και στην απόκτηση νέων ποδοσφαιριστών με πλούσιο βιογραφικό, ώστε ο άλλοτε πρωταθλητής ΕΠΣ Θράκης να πραγματοποιήσει μια πολύ καλή πορεία εφάμιλλη της περσινής.