Στην Ξάνθη για να δει τον γιο του Χρήστο φορώντας την «απαγορευμένη» φανέλα ο Μιχάλης Κακουλίδης

 

Λιγοστός ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου του ΑΟΞ, για να παρακολουθήσει το φιλικό του Ορφέα Ξάνθης με την Δόξα Γρατινής, όμως ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Μιχάλης Κακουλίδης που φορούσε και την επετειακή και κατά άλλους «απαγορευμένη» φανέλα της ΠΑΕ Ποντίων ερχόμενος από την Κομοτηνή για να δει τον γιο του, που αγωνίζεται με την Δόξα Γρατινής.

Τις τελευταίες μέρες έχει γίνει γνωστό στο πανελλήνιο το θέμα που έχει προκύψει με την νέα φανέλα της ΠΑΕ Ποντίων, όμως ο πρόεδρος της ομάδας της Κομοτηνής, παρά το γεγονός πως αυτό το διάστημα οι υποχρεώσεις του είναι αυξημένες, βρίσκει χρόνο για να παρακολουθήσει και τον 19χρονο γιο του Χρήστο που σπουδάζει Ξάνθη, στο παρελθόν αγωνιζόταν και στον Ορφέα Ξάνθης και από πέρυσι αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία παίζει με τη φανέλα της Δόξας Γρατινής. Στο παρελθόν ο “βιονικος” Κακουλίδης που δεν έχασε παιχνίδι την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε ΠΑΕ Ποντίων, Νέστο Χρυσούπολης και Ορφέα Ξάνθης.

Έτσι το απόγευμα της Τετάρτης, ο Μιχάλης Κακουλίδης, έδωσε το παρών στις κερκίδες του γηπέδου του ΑΟΞ και παρακολούθησε όσο μπορούσε, ή μάλλον όσο τον άφησαν, από κοντά το παιχνίδι του γιου του ενάντια στον Ορφέα Ξάνθης. Και λέμε όσο μπορούσε, γιατί με τα θέματα που έχουν προκύψει, το κινητό του χτυπούσε ασταμάτητα, και αναγκαζόταν φυσικά να μιλάει με όσους τον έπαιρναν σχετικά με τα ζητήματα της ΠΑΕ Ποντίων.