Στον “Φονέα των γιγάντων” μαζί με τον 40χρόνο Καμαρά ο Χρήστος Πατσατζόγλου

 

Μετά από μια περιπλάνηση σε δύο ομάδες το τελευταίο δίμηνο, ο αειθαλής πρώην μέσος της Ξάνθης Χρήστος Πατσατζόγλου φαίνεται ότι μετά τον Άγιο Ιερόθεο και τον Ταμυναϊκό, καταλήγει στην ομάδα του Φωστήρα που αγωνίζεται στον 8ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Ο πρόεδρος του ιστορικού συλλόγου, Διονύσης Πανταζής, ήθελε διακαώς να αποκτήσει τον συγκεκριμένο παίκτη, ώστε με την εμπειρία του να φανεί χρήσιμος στους στόχους του Φωστήρα ή Φονέα των γιγάντων, αν και πληροφορίες τον έφερναν να παραμένει στην Εύβοια όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

Στο παρελθόν ο 38χρονος «Πάτσα» και διεθνής 45 φορές με την Εθνική Ελλάδος, εκτός της Ξάνθης αγωνίστηκε σε Άγιο Δημήτριο, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, Ομόνοια, Ηρακλή Ψαχνών, Χαλκίδα, ΑΕΚ Χαλκίδας και Προοδευτική από όπου αποχώρησε το καλοκαίρι για να συνεχίσει την καριέρα στον Άγιο Ιερόθεο και στον Ταμυναικό τις φανέλες των οποίων δεν φόρεσε σε επίσημο παιχνίδι.

Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για τον 40χρονο έμπειρο επιθετικό από τη Σενεγάλη Ανρι Καμαρα, ο οποίος με τη συμμετοχή του στις τρεις επαγγελματικές κατηγορίες της χώρας μας, προσδίδει άλλη οντότητα στη γραμμή κρούσης του «Φονέα».