Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και πήγε κατευθείαν στο… γήπεδο ο Μπάμπης Χατζημεστής

 

Μόλις πριν μία μέρα, το μεσημέρι της Τρίτης ο Μπάμπης Χατζημεστής πήρε εξιτήριο, αφού είχε αναρρώσει από το πρόβλημα που είχε με την καρδιά του, και το απόγευμα της Τετάρτης έχοντας πλέον επιστρέψει στην Ξάνθη, είδε από κοντά, όπως συνηθίζει το φιλικό παιχνίδι του Ορφέα με την Δόξα Γρατινής, στην Ξάνθη.

Οι τελευταίες πέντε μέρες, ήταν πολύ δύσκολες για τον ιδιοκτήτη του Ορφέα Ξάνθης, Μπάμπη Χατζημεστή, αφού από το βράδυ του Σαββάτου που ένιωσε μια αδιαθεσία, εισήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, και από εκεί μεταφέρθηκε στο Διαβαλκανικό της Θεσσαλονίκης, όπου και έκανε εγχείρηση για την καρδιά του το πρωί της Κυριακής.

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά, και αφού νοσηλεύτηκε για δύο 24ωρα στο Διαβαλκανικό την Τρίτη πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στην Ξάνθη. Όμως, αυτό που είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον, είναι το γεγονός πως ακόμα και μια μέρα, μόλις, μετά την έξοδό του από το Νοσοκομείο, ο Μπάμπης Χατζημεστής, δε μπορούσε να μείνει κι άλλο μακριά από την «οικογένειά» του και αυτό που αγαπά, το ποδόσφαιρο, κι έτσι φρόντισε να είναι παρών στις εξέδρες του Γηπέδου του ΑΟΞ στο φιλικό του  Ορφέα Ξάνθης, με την Δόξα Γρατινής.

Μάλιστα λίγο μετά τη λήξη του αγώνα με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό έγραψε για την περιπέτεια που πέρασε: «Μέσα από την κακή εμπειρία που βίωσα τo τελευταίο καιρό με την υγεία μου, διαπίστωσα ακόμα μία φορά ότι το ποδόσφαιρο που τόσο αγαπώ, παραμένει ο βασιλιάς τον σπορ και μας ενώνει, φίλους και αντίπαλους σας ευχαριστώ όλους μέσα από τα βάθη της ψυχής μου για την συμπαράσταση Μ. Χ.»