Γ’ Εθνική: Από το Σουφλί στην άλλη άκρη της Ελλάδας ο Νίκος Κουρέλλας

 

Ο πρώην φούλ μπακ χαφ του Έβρου Σουφλίου του Άρη και της ΑΕΚ θα συνεχίσει την καριέρα του στην άλλη άκρη της ηπειρωτικής Ελλάδος, έχοντας κάνει πέρυσι το πέρασμά του και ακόμα πιο νότια, από τα Χανιά.

Ο 24χρονος παίκτης (γεννήθηκε 22/4/93) αποτελεί την 8η μεταγραφή της Καλαμάτας η οποία προχωρά με σταθερά και σίγουρα βήματα τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε  στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα, συναντήθηκε και τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους της Καλαμάτας και έτσι απομένουν μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση της συμφωνίας με την «Μαύρη Θυελλα», αν δεν έχει ήδη ολοκληρωθεί.

Ο Γρεβενιώτης Κουρέλλας, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στον Κισσαμικό, ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πυρσό Γρεβενών, ενώ στην συνέχεια βρέθηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης και τις ομάδες νέων, όπου πήρε το πρωτάθλημα Κ20.

Ακολούθησε η ΑΕΚ την περίοδο 2012-13, όπου αγωνίστηκε συνολικά σε 5 παιχνίδια, αλλά είχε την ατυχία να πέσει στη «μαύρη» χρονιά του υποβιβασμού στη Γ’ Εθνική.

Την επόμενη περίοδο έκανε «γεμάτη» σεζόν στην Καβάλα (Β’ Εθνική), ενώ το 2014-15 ξεκίνησε την σεζόν στο Σουφλί με τον τοπικό Έβρο (Γ΄ Εθνική) και την ολοκλήρωσε στον Εύοσμο με τον Αγροτικό Αστέρα (Football League).

Επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής του διαδρομής ήταν η Ζάκυνθος με την οποία έπαιξε σε 31 ματς πρωταθλήματος και Κυπέλλου (3 γκολ), ενώ όπως προαναφέρθηκε πέρυσι το καλοκαίρι είχε μετακομίσει στον Κισσαμικό.