Φιλική ισοπαλία στο γήπεδο του ΑΟΞ ανάμεσα σε Ορφέα Ξάνθης και Δόξα Γρατινής (+photos)

 

Ένα δυνατό φιλικό δόθηκε στην Ξάνθη στο γήπεδο του ΑΟΞ ανάμεσα στον Ορφέα Ξάνθης και την ελλειπή Δόξα Γρατινής με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλοι 1-1.

Ο Ορφεας Ξανθης ετοιμάζεται για το Θρακιώτικο ντέρμπι με την Δόξα Προσκυνητών στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής, ενώ το ίδιο Σαββατοκύριακο η Δόξα Γρατινής που φιλοδοξεί να επανέλθει μετά από 11 χρόνια στην Γ’ κατηγορία θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα της ΕΠΣ Θράκης τον Σπάρτακο Αγ. Θεοδώρων.

Ο Ορφέας σκόραρε τρεις φορές στο πρώτο μέρος αλλά τα τέρματα του Τανζού στο 9′ και του Γιάννη Καραγκιόζη στο 22′ ακυρώθηκαν ως οφσαιντ. Ωστόσο στο 41′ ο Ορφέας κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Πασχαλάκης που έκανε το 1-0. Στην επανάληψη ο Ορφέας απείλησε με τον Πασχαλάκη που βγήκε τετ α τετ αλλά ο Αθανασίου που αγωνίστηκε με την Γρατινή στο β’ μέρος απέκρουσε δύσκολα το σουτ του συμπαίκτη του. Λίγο πριν το τέλος ο Σιλό ισοφάρισε σε 1-1.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Μαλαδένης, Μακράκης, Κατρανίτσας, Χακη, Μαυρόπουλος, Τορομανίδης, Γ. Καραγκιοζης, Τουγιάλ, Τανζού, Πασχαλάκης. Ακόμα αγωνίστηκαν οι Λαζαρίδης, Μπουνταγκίδης, Ιμερ, Χατζήπαππας.

ΔΟΞΑ ΓΡΑΤΙΝΗΣ: Καραβέτης, Τάτσιος, Μουζασβίλι, Παπαδόπουλος, Τρέσαλος, Κακουλίδης, Αντωνιάδης, Κυριακόπουλος, Πασχάλης, Σεφκέτ Σελίμ, Μπόζης. Ακόμα αγωνίστηκαν οι Τρέσαλος, Μεχμετ Μεχμετ, Καμζελας, Χρυσαφίδης και Χατζάκης