ΕΠΣ Θράκης: Νέα μεταγραφή του ΠΑΟΚ Κοσμίου από την … “αντίπαλο” Δόξα Γρατινής

 

Μια ακόμη προσθήκη πραγματοποίησε στο φινάλε των μεταγραφών ο ΠΑΟΚ Κοσμίου, που απέκτησε από την Δόξα Γρατινής τον Δημήτρη Βλασσόπουλο.

Μάλιστα ο Βλασσόπουλος θα βρει εκεί και τον Παναγιώτη Ζάνταλη που και αυτός θα συνεχίσει από την Γρατινή στο Κόσμιο και θα αντιμετωπίσουν σύντομα (11 Οκτώβρη) και την παλιά τους ομάδα στο κύπελλο, αφού η κληρωτίδα έφερε στον 2ο Όμιλο της δυο ομάδες.

Ο Βλασσόπουλος έχει καταγωγή από την Ηλεία και στην ΕΠΣ Θράκης βρίσκεται την τελευταία τριετία όταν και πέρασε για σπουδές στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, αγωνιζόμενος αρχικά στην Δόξα Σώστη και πέρυσι στην Δόξα Γρατινής με την οποία ξεκίνησε την προετοιμασία αγωνιζόμενος και σε κάποια φιλικά. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός που παίζει και από τις δυο πλευρές της επίθεσης, εκτός του Σώστη και της Γρατινής έχει αγωνιστεί στην Α’ ΕΠΣ Ηλείας με το ΠΦΟ Πανόπουλο, την ΑΕ Πηνειάς και την Ολυμπιάδα Γουμερου.

Ο ΠΑΟΚ Κοσμίου δεν μένει στις μεταγραφές Ζάνταλη και Βλασσόπουλου, που πιθανότατα θα κάνουν ντεμπούτο στο πρώτο επίσημο αγώνα της ομάδα με την Βιστωνίδα στο Κοπτερό, αλλά θα προχωρήσει και σε άλλες ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος στις 30 Σεπτέμβρη με αντίπαλο τον Πολύανθο.