Ιστορική απόφαση! Περνούν στο ΤΑΑ τα αναπτυξιακά τμήματα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης που ανήκαν στην Ερασιτέχνη

 

Μία ιστορική αλλαγή υπερψήφισε η γενική συνέλευση της περασμένης Κυριακής στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης καθώς για πρώτη φορά τα αναπτυξιακά τμήματα βόλεϊ περνούν στον έλεγχο του ΤΑΑ.

Μέχρι σήμερα το ΤΑΑ είχε την ευθύνη μόνο για το ανδρικό τμήμα που συμμετέχει στο ημιεπαγγελματικό πρωτάθλημα της Volley League και αντιθέτως για τα αναπτυξιακά την ευθύνη την είχε ο Ερασιτέχνης. Αποφασίστηκε ωστόσο όλα τα τμήματα να περάσουν στο ΤΑΑ.

Μάλιστα, τεχνικός διευθυντής και των αναπτυξιακών τμημάτων (εφηβικό, παιδικό, παμπαιδικό) αναλαμβάνει ο Σάκης Μουστακίδης, που διατηρεί βεβαίως και τα καθήκοντα του πρώτου προπονητή στην μεγάλη ομάδα του Εθνικού.

Ο Μουστακίδης με τον τρόπο αυτό επιστρέφει και στις ακαδημίες, όπου ήταν επικεφαλής και πριν έξι χρόνια, όταν στον πάγκο της ανδρικής ομάδας του Εθνικού ήταν ο προκάτοχός του Γιάννης Ανδρεάδης.

Στόχος με αυτήν την κίνηση είναι να υπάρχει ένας ενιαίος τρόπος λειτουργίας όλων των τμημάτων βόλεϊ και παράλληλα να μην βρεθεί ξανά με χρέη ο Ερασιτέχνης Εθνικός πληρώνοντας και τα άλλα τμήματα αμαρτίες του ΤΑΑ.

Παράλληλα όμως, με τον τρόπο αυτόν το ΤΑΑ θα εισπράττει και τις συνδρομές από τα δελτία των μικρών πετοσφαιριστών, που μέχρι σήμερα πήγαιναν στον Ερασιτέχνη, βρίσκοντας μια ακόμα πηγή εσόδων.

Σε αντίθεση με πριν μερικά χρόνια που θα γινόταν μάχη για να μην απαγκιστρωθούν τα αναπτυξιακά τμήματα από την αγκαλιά του ΜΓΣ, αυτή τη φορά φαίνεται ότι ωρίμασε η ιδέα και η ενσωμάτωσή τους στο ΤΑΑ επετεύχθη χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα.