ΕΠΣ Έβρου: Μεταγραφή έκπληξη με “Τρανό” για την ΑΕΚ από τον Ορέστη Ορεστιάδας

 

Τελικά τα σενάρια επιβεβαιώθηκαν και αν και αρχικά ο Δημήτρης Τρανόπουλος είχε συμφωνήσει να παραμείνει στον Ορέστη Ορεστιάδας επιστρέφει στην Αλεξανδρούπολη για την ΑΕΚ Έβρου. 

Η ΑΕΚ που αγωνίζεται στην Β’ ΕΠΣ Έβρου αποκτά έναν ακόμη σπουδαίο ποδοσφαιριστή “πολυτέλεια” για την κατηγορία μετά και τον Σέργιο Αγγελακάκη, δείχνοντας ότι φέτος θα διεκδικήσει την άνοδο στην Α’ ΕΠΣ Έβρου.

Πάντως η μεταγραφή είναι έκπληξη, αφού όλοι αν και θεωρούσαν δεδομένη την μεταγραφή του στην ΑΕΚ, ο “Τρανό” συμφώνησε με τον Χρήστο χρηστούδη να παραμείνει μια ακόμη χρονιά στον Ορέστη και λόγο εργασίας, τελικά τα δεδομένα άλλαξαν ο 28χρονος πρωην αρχηγού του Ποντιακού επιστρέφει Αλεξανδρούπολη φορώντας τον αγαπημένο του δικέφαλο.

Εκτός του Ποντιακού και του Ορέστη έχει αγωνιστει και στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης προ επταετίας, ενω προ μηνός ήταν πρωταθλητής σε καλοκαιρινό τουρνουά 8×8 με την ομάδα της La Familia.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ Έβρου αναφέρει: «Α. Ε. Κ σημαίνει επίθεση! Έτσι και η Α. Ε. Κ Έβρου συνεχίζει “επιθετικά” φέρνοντας στην ομάδα μας τον Δημήτρη Τρανόπουλο. Καλώς ήρθες στην μεγάλη μας οικογένεια.Θα θέλαμε στο τέλος να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Ορέστη Ορεστιάδας για την πραγματοποίηση της μεταγραφής.Τα καλύτερα έρχονται…»