Volley League: Ξανά πρόεδρος ο Αντώνης Χατζησταύρου στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

 

Όπως αναμενόταν, ανανεώθηκε για ακόμα έναν χρόνο η θητεία του Αντώνη Χατζησταύρου στο ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης κατά την γενική συνέλευση του συλλόγου που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής.

Στην συνέλευση, που είναι αλήθεια ότι καθυστέρησε περίπου τρεις μήνες να διεξαχθεί και παραλίγο έτσι όπως το πήγανε να γίνει μετά την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν, έγινε ο απολογισμός της περσινής σεζόν και ο ορισμός της διοίκησης για την επόμενη που κατά βάση, σύμφωνα με τις διαρροές (γιατί επίσημη ανακοίνωση δεν έχει υπάρξει) θα είναι η ίδια.

Το πενταμελές ΤΑΑ εκτός από τον Χατζησταύρου που θα παραμείνει πρόεδρος απαρτίζουν κατά συνέπεια ο αντιπρόεδρος του ΜΓΣ Εθνικός και μέλος σε ΕΣΑΠ και ΕΟΠΕ Αντώνης Τελλόπουλος, ο Κώστας Παλλακίδης, ο Διονύσης Δριβάλας και ο ιστορικός αρχηγός της ομάδας Γρηγόρης Σιδηρόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι με βάση το περσινό διοικητικό σχήμα που είχε ανακοινωθεί πέρυσι, αναπληρωματικό μέλος ήταν η Σμαρώ Δέλκου, ωστόσο κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει πάψει να υφίσταται στην συγκεκριμένη θέση από καιρό και έτσι ενδεχομένως δεν υπάρχει αυτή τη φορά αναπληρωματικό μέλος.

Όπως είναι λογικό, προπονητής για ακόμα μια σεζόν (έκτη συνολικά) παραμένει ο Σάκης Μουστακίδης, ο οποίος μάλιστα αναλαμβάνει αυξημένο ρόλο έχοντας τον γενικό συντονισμό και τον ακαδημιών.

Στόχος για τον Εθνικό της νέας περιόδου, όπως άλλωστε και στην προηγούμενη, είναι η άνετη παραμονή στην κατηγορία και η συνέχιση του οικονομικού νοικυρέματος του συλλόγου με παράλληλο στόχο την ανάδειξη νέων αθλητών που σε λίγα χρόνια θα μπορέσουν να αποτελούν τον κορμό της πρώτης ομάδας.

Η διοίκηση του ΤΑΑ Εθνικός παραδέχεται πως υπάρχει πρώτη στα έσοδα από διαρκείας και χορηγούς, γεγονός που αποδίδεται στην οικονομική κρίση. Για τον λόγο αυτό, όπως είπαν τα μέλη της στην Γενική Συνέλευση, καλούν ακόμα πιο έντονα αυτή τη φορά όλους τους ανθρώπους που αγαπούν το άθλημα και τον σύλλογο να βοηθήσουν και να σταθούν αρωγοί της.