Γ’ Εθνική: Από ένα γκολ ΑΕ Διδυμοτείχου και Δόξα Προσκυνητων στο τρίτο μεταξύ τους φιλικό

 

Το τρίτο τους φιλικό παιχνίδι έδωσαν για την καλοκαιρινή τους προετοιμασία οι ελλιπείς ΑΕ Διδυμοτείχου και η Δόξα Προσκυνητών που κατέβηκε με 12μελής αποστολή, με τις δυο ομάδες αναδεικνύονται ισόπαλοι με 1-1.

Νωρίτερα είχε προηγηθεί ο αγιασμός της ΑΕΔ σο  στο νέο χλοοτάπητα του Δημοτικού γηπέδου Διδυμοτείχου, η οποία ωστόσο και σε αυτό το φιλικό δεν μπόρεσε να κερδίσει την ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη, αφού σε 3 παιχνίδια έχουμε 2 ισοπαλίες 1-1 και μια νίκη της Δόξας με 1-0 σε 45 λεπτο παιχνίδι.

Τα τέρματα σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος με τον συνήθη ύποπτο Χρήστο Γιαννόπουλος να ανοίγει το σκορ στο 65′ μετα από λάθος της άμυνας και όμορφη προσπάθεια και πλασέ, ενώ ο πρώην παίκτης του Έβρου Σουφλίου Πασχάλης Δραγανίδης διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στο 83′ με σουτ ύστερα από λάθος της άμυνας της ΑΕΔ αυτή την φορά. Ντεμπούτο έκαναν οι Δολαπτσόπουλος από την ΑΕΔ και ο Γαβριήλ για την Δόξα.

ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (Τελκίνσκι): Α. Συριτούδης, Θάνος, Γκιντίδης, Χρίστεφ, Τζανετάκος, Σουλεϊμάνογλου, Αβογιάν, Πετρόπουλος, Εμρέ, Ιντζές, Γιαννόπουλος. Ακόμα χρησιμοποιήθηκαν οι Ζαφειρόπουλος, Μαμρικισβίλι, Κοτζά, Ασπιώτης, Πατιαλακας , Αλεξακίδης, Τερτσούδης και ο νεομεταγραφείς φοιτητής Δολαπτσόπουλος .

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ (Μπαχαρίδης): Νικολίτσας, Γ. Ξενοδοχίδης, Ζουμπιάδης, Σιδηρόπουλος, Χακάν Δελή, Τρίχας, Δραγανίδης, Φαρμάκης, Σιχλιμοίρης, Ιωαννίδης, Η. Ξενοδοχίδης. Αγωνίστηκε και ο Γαβριήλ.