Επιστροφή για τρίτη φορά στον ΠΑΟΚ Κοσμίου για τον Φώτη Ξενάκη

 

Μια σημαντική επιστροφή ανακοίνωσε επίσημα ο ΠΑΟΚ Κοσμίου με τον πολύπειρο και γνωστό σε όλη την Θράκη και όχι μόνο μεσοεπιθετικό της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου Φώτη Ξενάκη.

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός με καταγωγή από το Πόρτο Λάγος, επιστρέφει για τρίτη φορά στον ΠΑΟΚ Κοσμίου με στόχο να βοηθήσει με την εμπειρία του την ομάδα του Σάββα Αιβάζη στο νέο πρωτάθλημα, αφού έχει ξεπεράσει πλήρως τους τραυματισμούς που τον ταλαιπωρούσαν τα προηγούμενα χρόνια, όπως φαίνεται από τα πρώτα φιλικά της ομάδας του.

Ο Ξενάκης (φώτο αριστερά) ξεκίνησε την καριέρα του από τα ΤΕΠ Ξάνθης και στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Ασπίδα Ξάνθης, στην Δόξα Ξάνθης, στην Λευκάδα στον Οδυσσέα Νυδρίου, στην Λαμία, και κατόπιν επέστρεψε στην Θράκη και αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ Κοσμίου. Ακολούθησε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης όπου με τον Βασίλη Τσιομλεκίδη προπονητή ανέβασαν την ομάδα μετά από σχεδόν 20 χρόνια στην Γ’ Εθνική, πάλι το Κόσμιο, οι Προσκυνητές όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα και  η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου όπου κατέκτησε κύπελλο αλλά και το πρωτάθλημα πέρυσι.

Η ανακοίνωση του Κοσμίου: Το ΔΣ του ΠΑΟΚ ΚΟΣΜΙΟΥ εχει την χαρα να σας ανακοινώσει την μεταγραφή του Φωτη Ξενακη. Παλιος γνώριμος της ομαδας και μια πολυ σημαντική προσθήκη στο ροστερ μας. Φωτη καλως ηρθες ξανα στην οικογένεια του ΠΑΟΚ Κοσμιου.