Αντιμέτωπος με την Ξάνθη για το Kύπελλο ως αρχηγός του Εργοτέλη ο πρώην του Έβρου Σουφλίου Χρήστος Μπάτζιος

 

Αν και αποχώρησε τον Ιούλιο μετά από έξι μήνες στον Εργοτέλη, ο πρωην παίκτης του Πανθρακικού, Έβρου Σουφλίου και Καβάλας Χρήστος Μπάτζιος επέστρεψε στο Ηράκλειο με την αλλαγή διοίκησης και την ανάληψη από Αιγύπτιους επενδυτές και θα αντιμετωπίσει την Ξάνθη στην Κρήτη για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.  

Μάλιστα ο 26χρονος Κομοτηναίος αμυντικός, αλλά μεγαλωμένος στην Καβάλα πιθανότατα θα είναι και αρχηγός αφού μετά από ψηφοφορία που έγινε μεταξύ των παικτών του Εργοτέλη προέκυψε η τετράδα των αρχηγών της ομάδας της νέας σεζόν, με τον Μπάτζιο να είναι ένας από τους τέσσερις αρχηγούς μαζί με Μπουρσέλη, Ροβίθη και Σταμόπουλος. Ο Μπάτζιος εκτός Πανθρακικού, Έβρου Σουφλίου, Καβάλας και Εργοτέλη αγωνίστηκε σε Ελπίδα Καβάλας, Νέα Χιλή, Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Άρη Ζυγού Καβάλας.

 Οι «κιτρινόμαυροι» θα είναι και πάλι φέτος στην Football League με τον 18χρονο Κομοτηναίο πρωην μπακ χαφ του Πανθρακικού και ΠΑΟΚ Θανάση Κυριαλάνη στο ρόστερ  και με την έλευση της νέα διοίκησης του Μαγκέτ Σαμί, του Τάκη Γκώνια σαν προπονητή και με την μεταγραφική ενίσχυση τον Αύγουστο ελπίζουν σε καλη πορέια σε πρωτάθλημα και δευτερευόντως στο κύπελλο.

Ο Εργοτέλης έχει κληρωθεί στον έκτο όμιλο και εκτός της Ξάνθης θα αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες την ερχόμενη Τρίτη (19/9) σε αγώνα που θα έχει πεερισσότερο χαρακτήρα φιλικού προετοιμασίας για το πρωτάθλημα, ενώ στον όμιλο υπάρχει από την Super League και ο Παναιτωλικός, τον οποίο φιλοξενεί η Ξάνθη την προσεχή Τρίτη στα Πηγάδια.