Volley League: Φιλική… ισοπαλία στο δεύτερο ματς μεταξύ Εθνικού Αλεξανδρούπολης και ΠΑΟΚ στο «Μ. Παρασκευόπουλος»

 

Μετά την άνετη επικράτηση του ΠΑΟΚ επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 3-0 το απόγευμα της Παρασκευής, οι δυο ομάδες ανανέωσαν και πάλι το ραντεβού τους 23 ώρες αργότερα, το απόγευμα του Σαββάτου. Ωστόσο αυτή η αναμέτρηση έληξε… χωρίς νικητή, κάτι σπάνιο για το άθλημα του βόλεϊ.

Ο λόγος; Όταν διαμορφώθηκε το 2-2 στα σετ, οι δύο προπονητές Σάκης Μουστακίδης και Χόρχε Ελγκέτα αποφάσισαν να μην παίξουν το τάι μπρέϊκ καθώς ήδη οι παίκτες τους ήταν καταπονημένοι και από το χθεσινό ματς, ενώ μιλάμε άλλωστε για τα πρώτα φιλικά της χρονιάς.

Το πρώτο σετ ανήκε στους γηπεδούχους, με τον ΠΑΟΚ όμως να ανατρέπει τα δεδομένα στα επόμενα δύο σετ και να ανατρέπει την εις βάρος του κατάσταση. Στο τέταρτο και τελευταίο σετ ο Εθνικός νίκησε δύσκολα τους Θεσσαλονικείς, με το σετ να ολοκληρώνεται στο 27-25.

 Ο Μουστακόδης χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες του και είδε μια σαφώς πιο βελτιωμένη εικόνα από την Παρασκευή. Για τον Δικέφαλο δεν αγωνίστηκαν ο Βέλγος πασαδόρος Ματίας Βάλκιερς, αλλά και ο Θάνος Παπαδημητρίου, ενώ χρόνο συμμετοχής για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι πήρε ο Γκόμεζ.

Τα σετ: 2-2 (25-22, 10-25, 15-25, 27-25). Περισσότερα σε λίγο…