ΕΣΠΕΘΡ: Με έξι ομάδες χωρισμένες σε δύο ομίλους το νέο Πρωτάθλημα Νεανίδων

 

Με έξι ομάδες, τρεις από την Θράκη και τρεις από την Ανατολική Μακεδονία, θα διεξαχθεί το νέο πρωτάθλημα εφήβων της ΕΣΠΕ Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας, όπως γνωστοποιήθηκε από την συμπληρωματική προκήρυξη που εξέδωσε η Α’ Ένωση της ΕΟΠΕ.

Μάλιστα το ενδιαφέρον είναι ότι αυτές οι έξι ομάδες θα χωριστούν σε δύο ομίλους για να υπάρξουν λιγότερα έξοδα στις μετακινήσεις, ενώ οι αγώνες δεν θα είναι μέσα έξω αλλά σε δυο τουρνουά.

Στον έναν όμιλο θα μετέχουν Νίκη Αλεξανδρούπολης, Αμαζόνες Μαΐστρου και ΑΟ Καβάλας. Σε έδρα και ημερομηνία που θα ανακοινωθεί θα διεξαχθεί ένα τριήμερο ένα τουρνουά όπου θα παίξουν όλοι με όλους,

Στον άλλο όμιλο μετέχουν ΑΟ Αμυγδαλεώνα, Γαία Δράμας και ΓΣ Δράμας. Ισχύει το ίδιο. Οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας από κάθε όμιλο θα προκριθούν στο φάιναλ φορ και οι ημιτελικοί θα γίνουν χιαστί (ο πρώτος του ενός ομίλου με τον δεύτερο του άλλου).

Οι νικητές των ημιτελικών παίζουν στον τελικό και η πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΣΠΕΘΡ εκπροσωπεί την περιοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Η κλήρωση θα διεξαχθεί το πρωί της Κυριακής στο Ramadan Plaza Thraki Hotel της Αλεξανδρούπολης, πρώην Thraki Palace. Αναλυτικά η προκήρυξη με ένα κλικ ΕΔΩ.