Football League: “Πακέτο” στην Δράμα Παντελής Καπετάνος και Ντενίζ Μπαϊκαρά

 

Τα τυπικά απομένουν για να προχωρήσουν στην επίκυρωση των μεταγραφών των Παντελή Καπετάνου και Ντενίζ Μπαϊκαρά στην Δόξα Δράμας, ενώ συμφώνησε και με τον Όστοιτς.

Αυτό δήλωσε σε δηλώσεις του σήμερα Παρασκευή ο χορηγός της ομάδα της Δράμας σε δηλώσεις του στο ραδιο Μετρόπολις, αλλά και το sportdrama, επιβεβαιώνοντας και το προηγούμενο ρεπορτάζ του ThrakiSportS για τον Μπαικαρά (θυμηθείτε ΕΔΩ),  που βρίσκεται ήδη στην Θεσσαλονίκη και περνάει εργομετρικά, ενώ υπάρχει συμφωνία και στο οικονομικό και αναμένεται το απόγευμα να υπογράψει. το συμβόλαιό του.

Εφόσον ολοκληρωθούν αυτές οι κινήσεις, τότε η ομάδα της Δράμας θα ενισχυθεί σημαντικά, καθώς και ο 34χρονος Κοζανίτης πρωην επιθετικός της Ξάνθης και ο 33χρονος Τούρκος μέσος έχουν μεγάλη εμπειρία κυρίως σε Α’ Εθνική.

Ο Παντελής Καπετάνος, συμφώνησε στο οικονομικό και όντας πιο λογικός στις απαιτήσεις του από τον Πετρόπουλο, κατέληξε σε συμφωνία ενισχύοντας έτσι ακόμη περισσότερο την κορυφή της δραμινής επιθετικής γραμμής. Τα εργομετρικά που ήδη έκανε προχθές έδωσαν πολύ καλά αποτελέσματα, γεγονός που σημαίνει άμεση ένταξη στο αρχικό σχήμα της ομάδας. Την περσινή σεζόν έπαιξε με τη Βέροια στη Super League, έχοντας αγωνιστεί ακόμη σε Ηρακλή, Κοζάνη, ΑΕΚ, Κλουζ, Στεάουα Βουκουρεστίου και Ξάνθη.

Από την άλλη, ο Ντενίζ Μπαϊκαρά που θα παραμένει για 16η σεζόν στην Ελλάδα, πρωτοεμφανίστηκε με τη φανέλα της Ξάνθης το 2001 και έμεινε στα Πηγάδια έως τον Ιανουάριο του 2008 έχοντας σε 107 παιχνίδια 10 τερματα. Ακολούθησε για 1,5 χρόνο ο Πανσερραϊκός (48/1) και από το 2009 έως το καλοκαίρι του 2011 ο Παναιτωλικός (60/10) , με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στη Super League, κάτι που είχε κάνει και με τα «λιοντάρια». Από το 2011 ήταν στον Πανθρακικό όπου σε 142 παιχνίδια είχε 12 γκολ και πέρυσι στα Τρικαλα είχε 2 τερματα σε 28 αγώνες με  το κοντέρ στην 15 ετή εν Ελλάδι καριέρα του να μετρά 372 συμμετοχές και 35 γκολ.