Παρών και πάλι στην Πόλη το Διδυμότειχο δίπλα στη μεγάλη μάχη της Εθνικής Ομάδας με τη Ρωσία

 

Στα γαλανόλευκα αρχίζει και ντύνεται από το πρωί η Κωνσταντινούπολη, καθώς οι φίλοι της Εθνικής μας ομάδας και οι Πελαργοί ετοιμάζονται για τον μεγάλο προημιτελικό απέναντι στη Ρωσία στις 18:45 το απόγευμα.

Όπως και το Σάββατο έτσι και σήμερα βρίσκεται ήδη εκεί ο προπονητής της ομάδας του Σπάρτακου Διδυμοτείχου, Απόστολος Ροκίδης (θυμηθείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ), μαζί με μεγάλη παρέα από το Διδυμότειχο.

Ανάμεσα τους σήμερα βρίσκεται και ο παλιός προπονητής του Σπάρτακου και νυν των αναπτυξιακών τμημάτων της Φιλίας Ορεστιάδας, Φώτης Καρλιώτης, ο οποίος διετέλεσε και προπονητής των αναπτυξιακών τμημάτων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ για τον Έβρο.

Από αριστερά προς τα δεξιά στη φωτογραφία είναι οι Δημήτριος Δέλιας (γραμματέας του Σπάρτακου Διδυμοτείχου), Αθανάσιος Χατζηαντωνίου (έφορος μπάσκετ), Αθανάσιος Κυριαλάνης (αντιπρόεδρος του Σπάρτακου Διδυμοτείχου), Απόστολος Ροκίδης (προπονητής), Ιωάννης Μπεντής (μέλος του Σπάρτακου), Φώτης Καρλιώτης (προπονητής). Μαζί τους και ο Γιώργος Λιολιούδης (έφορος βόλεϊ), ο οποίος διετέλεσε χρέη φωτογράφου στη συγκεκριμένη φωτογραφία.