ΕΠΣ Θράκης: Στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής η μηχανή των γκολ της πρωταθλήτριας Μεσούνης

 

Μία σπουδαία μεταγραφή πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής, ενισχύοντας την επιθετική του γραμμή με έναν παίκτη πετυχαίνει τα τελευταία χρόνια πάνω από 25 γκολ ανά περίοδο. 

Οι νεοφώτιστοι στην Α’ Κατηγορία πήραν από την περσινή πρωταθλήτρια της Β’ Κατηγορίας Μεσούνη τον κανονιέρη της Χάρη Χατζίδη, ο οποίος βοήθησε την προηγούμενη πια ομάδα του να φτάσει στον τίτλο με τα 31 γκολ που πέτυχε και τα οποία τον ανέδειξαν πρώτο σκόρερ της κατηγορίας, ενώ πρόπερσι είχε 27 με το Φανάρι.

Ο νεαρός κομοτηναίος επιθετικός, που σε λίγες ημέρες γίνεται 20 ετών (γεννημένος στις 17/10/1997) έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε ακαδημία της Πάφου, στο Φανάρι, στον Πόντο Κομοτηνής και στην Μεσσούνη.

Ο Χατζίδης αποτελεί την πέμπτη μεταγραφή της ομάδας του Σάββα Ισαακίδη, μετά την προσθήκη-επιστροφή του Ανέστη Σπυριάδη ως ποδοσφαιριστή αλλά και τους Πέτρο Τσικάκη, Θανάση Καπλανίδη και Νίκο Κυρατζή.

 Πλέον στον ΠΑΟΚ κοιτούν να ενισχύσουν την ομάδα και με άλλους ποδοσφαιριστές ώστε από την πρώτη τους χρονιά στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, και μετά τις δυο σερί ανόδους να πρωταγωνιστήσουν και με τα νέα παιδιά της ακαδημίας που θα προωθηθούν να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα και όχι μόνο τα επόμενα χρόνια.