ΕΠΣ Έβρου: Μεταγραφές, ανανεώσεις, αποχωρήσεις, ευχαριστίες και … γεννητούρια στον Ορφέα Σοφικού!

 

Με μια μακροσκελής ανακοίνωσή του ο Ορφέας Σοφικού εύχεται στον Αντιπρόεδρο Παναγιώτη Λαμπίδη για την γέννηση της κορούλας του, ανακοίνωσε την απόκτηση 7 ποδοσφαιριστών, την ανανέωση 15 παικτών της περσινής ομάδας που διεκδίκησε τον τίτλο και την αποχώρηση 7 παικτών, ενώ ευχαριστεί την ακαδημία του ΠΑΟΚ Ισαακίου για την βοήθεια του προς τον σύλλογο.

Η ανακοίνωση του Ορφέα Σοφικού: Κάτοικοι Σοφικού παραμένουν και για τη νέα χρονιά οι Μπρούτσος Κ, Καραϊσαλίδης Χρ, Πουλιάκης Μ, Γρηγοριάδης Κ, Μεσονύχτης Δ, Τσοκαλίδης Π, Τσόγκας Ν, Καρασμανάκης Π, Φούκης Π, Λεύκελης Γ, Δοϊτσίδης ΧΡ, Δουλάκης Π, Γιόντης Ν, Τσατσαρώνης Δ και Μπάτζιος Χρήστος ενώ η Διοίκηση του Ορφέα Σοφικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση προκειμένου να ανακοινώσει την απόκτηση των Βαϊτση Γ, Δροσίδη Γ, Καλέτζου Ν, Νένογλου Κ, Νένογλου Στ, Πασχαλάκη Β και Χατζή Δημήτρη. Έως το τέλος της επομένης εβδομάδας αναμένεται η ολοκλήρωση της απόκτησης και ανακοίνωσης τριών ακόμη νέων ποδοσφαιριστών.

Παρελθόν αποτελούν οι Βασιλόπουλος και Θεοχαρίδης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ο Γιώργος Ματούλας μετά την λήξη της στρατιωτικής του θητείας αλλά και ο Βασίλης Κουντούρης, ο οποίος πριν από δέκα τρία χρόνια ήρθε ως παίκτης και πλέον φεύγει ως αδελφός όπου μαζί με τον Γιώργο Δημητρακάκη μετακομίζουν στη γειτονική Ασπίδα. Στον Ορέστη ο Μπαλλάκης για τη δεύτερη ευκαιρία, ενώ προς Ορέστη οδεύει και ο μικρός Καρασμανάκης Πασχάλης, παίκτες τους οποίους ευχαριστεί θερμά ο Ορφέας για την απόλυτη αφοσίωση και προσφορά τους.

Αγωνιστικά η ομάδα διανύει την έβδομη εβδομάδα προετοιμασίας έχοντας δώσει τρεις φιλικούς αγώνες [ ΣΑΓΗΝΗ ΣΟΦΙΚΟ 2-2 ( Καρασμανακης Π, Τσοκαλίδης Π), ΣΟΦΙΚΟ ΟΙΝΟΗ 2-1 (Γιόντης Ν, αυτογκόλ) ΣΟΦΙΚΟ ΘΟΥΡΙΟ 1-0 (Γιόντης Ν) ], ενώ αναμένεται ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι το προσεχές Σάββατο, μία εβδομάδα πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων σε κύπελλο και πρωτάθλημα.

Το ευχάριστο για το τέλος, μεγαλύτερη η οικογένεια του Ορφέα κατά ένα μέλος καθώς τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης η σύζυγος του Αντιπροέδρου του συλλόγου Παναγιώτη Λαμπίδη, Βούλα, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Όλοι οι άνθρωποι της ομάδας ευχόμαστε από καρδιάς να είναι πάντα γεμάτο από υγεία κι ευτυχία !!

Η Διοίκηση του Ορφέα Σοφικού ευχαριστεί από καρδιάς την ακαδημία ΠΑΟΚ Ισαακίου για την προσφορά αθλητικού υλικού προς το σύλλογό μας. Με την κίνηση αυτή, οι άνθρωποι της Ακαδημίας δείχνουν για άλλη μια φορά την πολύτιμη στήριξη και βοήθεια που προσφέρουν στα ερασιτεχνικά σωματεία της περιοχής μας, γεγονός σημαντικό από πολλές πλευρές!