Παρά τις φήμες ότι… κρεμά τα παπούτσια του ο Nτενίζ Μπαϊκαρά συνεχίζει για 16η σεζόν στην Ελλάδα!

 

Σε συζητήσεις να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Football League βρίσκεται ο Ντενίζ Μπαϊκαρά, έστω και στο φινάλε των μεταγραφών.

Ο 33χρονος  πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής αφού αγωνίζεται σε πολλές θέσεις, αφού έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι από τα Τρίκαλα, αν και σκεφτόταν ακόμα και την … απόσυρση, βρίσκεται σε συζητήσεις με την Δόξα Δράμας και τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Ιωσηφίδη με τον οποίο γνωρίζονται από τον Πανθρακικό, όπως επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του στο arenafm o χρηματοδότης της Δόξας Γιάννης Μπύρος.

Παράλληλα ο Τουρκος μπακ χαφ μιλά και με άλλες ομάδες της Football League, ωστόσο μετά την επαναπροσέγγιση της Δόξας, αφού οι δυο πλευρές συνομιλούσαν και μέσα στο καλοκαίρι, φαίνεται ότι ο Ντενίζ μετά την φανέλα της Ξάνθης, του Πανθρακικού, του Πανσερραικού, του Παναιτωλικού και των Τρικάλων, θα φορά την φανέλα και μια ακόμης ομάδας της περιοχής μας.

Ο Μπαϊκαρά πρωτοεμφανίστηκε με τη φανέλα της Ξάνθης το 2001 και έμεινε στα Πηγάδια έως τον Ιανουάριο του 2008 έχοντας σε 107 παιχνίδια 10 τερματα. Ακολούθησε για 1,5 χρόνο ο Πανσερραϊκός (48/1) και από το 2009 έως το καλοκαίρι του 2011 ο Παναιτωλικός (60/10) , με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στη Super League, κάτι που είχε κάνει και με τα «λιοντάρια». Από το 2011 ήταν στον Πανθρακικό όπου σε 142 παιχνίδια είχε 12 γκολ και πέρυσι στα Τρικαλα είχε 2 τερματα σε 28 αγώνες με  το κοντέρ στην 15 ετή εν Ελλάδι καριέρα του να μετρά 372 συμμετοχές και 35 γκολ.