ΕΠΣ Έβρου: Παραμένει στην Νίκη Απαλού ένας “πρωταθλητής” και συμπαίκτης των Μάνταλου και Λοντίγκιν

 

Μια σημαντική  … προσθήκη για την νέα σεζόν πραγματοποίησε η νεοφώτιστη Νίκη Απαλού του Παναγιώτη Λογαρά αφού στις τάξεις της θα βρίσκεται για τρίτη σεζόν ο έμπειρος επιθετικός Χριστόφορος Χουρίδης.

Και λέμε προσθήκη, γιατί ο Χουρίδης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και του μαγαζιού Pie gallery food bar που διατηρεί στην Αλεξανδρούπολη δεν ακολούθησε πέρυσι τις υποχρεώσεις της Νίκης Απαλού, οπότε φέτος θεωρείται νέα μεταγραφή μετά από αυτές των Θέμελη, Σταμπουλίδη και Καζάκη αλλά και την προώθηση 6 παιδιών από την ακαδημία του Ολυμπιακού στην Αλεξανδρούπολη.

Ο Χουρίδης που πρόπερσι είχε 14 τέρματα με την φανέλα της Νίκης, έχει πλούσιο βιογραφικό και αρκετές επιτυχίες αφού με την ομάδα νέων της Ξάνθης κατέκτησε συνεχόμενα 2 πρωταθλήματα νέων τη διετία 2007-2009 με συμπαίκτες τους Πέτρο Μάνταλο, Γιούρι Λοντίγκιν, Μανώλη Μπέρτο, Νίκο Τσουμάνη, Αλέξη Μελισσόπουλο και Γιώργο Κατρανίτσα.

Ο Χουρίδης ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, συνέχισε στον Ποντιακό και ακολούθησαν τα ΤΕΠ της Ξάνθης. Κατόπιν αγωνίστηκε σε Αθηναικό, Πιερικό, Αγία Νάπα στην Κύπρο και επέστρεψε στην Αλεξανδρούπολη και στον Ποντιακό, πριν συνεχίσει στον Απαλό.